AED wandkasten nodig?

17 May 2019

Posted in Mens en gezondheid

AED wandkasten zijn een ideale manier om uw AED veilig op te bergen en goed in het zicht van de hulpverlener te hangen. Zulke kasten en wandhouders voor de AED kunt u in de AED webshop bestellen. Ook kunt u kiezen voor het aanschaffen van beugels waaraan u de AED kunt bevestigen. Sommige van onze AED wandkasten en muurbeugels zijn universeel, anderen zijn slechts voor één bepaald merk geschikt.

De AED wandkasten

Wat voor AED kasten kunt u precies bestellen bij de AED webshop:

  • Defisign AED wandkast 100
  • Defisign AED wandkast 200
  • Defisign AED wandkast universeel

En daarnaast hebben ze ook de volgende AED beugels:

  • CARDIAC SCIENCE POWERHEART G5 wandbeugel
  • DEFIBTECH LIFELINE VIEW wandbeugel
  • DEFIBTECH LIFELINE wandbeugel
  • PHILIPS HEARTSTART TRANSPARANTE wandbeugel
  • PHYSIO-CONTROL CR-PLUS/EXPRESS wandhouder
  • PHYSIO-CONTROL LIFEPAK 500/1000 wandhouder
  • Universele wandbeugel

Uw AED wandkasten of wandbeugels bestelt u dus bij de AED webshop. In 2006 zijn ze begonnen met de verkoop van diverse AED’s. Hun missie is om zoveel mogelijk slachtoffers de kans te geven een hartstilstand te overleven. AED-webshop is een dochter onderneming van “De Zorgtrainers” en houdt zich al sinds 2000 bezig met cursussen BHV, reanimatie, en AED-gebruik. Wij zijn mensen die hun sporen hebben verdient. Het team bestaat uit verpleegkundigen (ambulance, CCU, IC) die weten wat het is om te reanimeren. Met al hun kennis kunnen ze u een goed advies geven met betrekking tot de aankoop van een AED of AED wandkasten. Bovendien winkelt u bij hen veilig en zijn ze voorzien van een webwinkel-keurmerk.

AED kopen bij de AED webshop

Naast zulke AED wandkasten, kunt u dus ook de AED defibrillator zelf bij hen aanschaffen. Het assortiment bestaat uit AED’s van hoogwaardige kwaliteit. Zo vindt u in de webshop onder andere Zoll AED’s, AED’s van Philips en AED’s van Physio-Control. Bekijkt u eens wat de huidige speciale aanbiedingen zijn. Ze zijn trots op hun ruime assortiment, de hoogwaardige kwaliteit van de producten en de scherpe prijzen die ze kunnen en willen hanteren. Tevens bieden ze veel gemak: het bestellen en betalen via onze webshop is erg gemakkelijk en snel. Bovendien bestelt u veilig.

Om te voorkomen dat u door de bomen het bos niet meer ziet hebben ze voor u een strenge voorselectie gemaakt van alle AED’s en AED wandkasten die er op de markt verkrijgbaar zijn. Ze verkopen alleen de AED’s die er toe doen. Maar wat is nu verstandig als u een AED apparaat wilt bestellen? Kiest u dan de beste AED en betaald u wat meer of kiest u liever voor de meest verkochte AED? Of heeft u niet zo veel te besteden en kiest u een goedkope AED? Ze begrijpen dat de keus moeilijk is.

In het geval van een levensbedreigende situatie moet er adequaat gehandeld worden. Er mag geen seconde teveel verspild worden aan het zoeken van de automatische externe defibrillator. Daarom zijn AED wandkasten van essentieel belang in het gestroomlijnd laten verlopen van eerstehulpverlening. Door de machine in een daarvoor bestemde AED wandhouder te plaatsen, is voor iedereen duidelijk waar de defibrillator hangt en kan er in geval van nood direct geanticipeerd worden. Wilt u dus een AED aanschaffen? Vergeet dan niet om tussen het assortiment AED wandkasten de juiste wandkast bij te bestellen.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn