De mooiste carnavalskostuums bestel je eenvoudig online

28 January 2019

Posted in Vrije tijd en Hobby

Als het weer bijna tijd is voor carnaval zijn we met het hele gezin al maanden druk in de weer om de leukste carnavalskostuums te bedenken. Van vroeger uit maakte mijn moeder ze altijd zelf, en dus hadden ik en mijn broers en zussen altijd iets super unieks, maar tegenwoordig is het aanbod carnavalskostuums online zo enorm groot en goedkoop dat we de moeite niet meer nemen om zelf aan de slag te gaan met naald en draad. Op zolder is een hele hoek speciaal gereserveerd voor carnavalskleren. Er staan meerdere dozen vol met de meest uiteenlopende pakjes, pruiken, accessoires en natuurlijk schminck. Een groot deel daarvan is nog zelf gemaakt, zoals een roodkapje pakje, een babykostuum (inclusief slabbetje en speen!) en twee identieke indianenjurkjes die mijn dochters hebben gedragen toen ze een jaar of vijf waren. We kregen er altijd veel complimenten over! Maar tegenwoordig kun je werkelijk overal carnavalskleren vinden en heb ik de naaimachine dus al jaren niet meer aangeraakt, tot grote spijt van mijn moeder. Overigens snapt zij ook wel dat het bijna goedkoper is om je carnavalskostuums kant en klaar te kopen, maar ze blijft het toch jammer vinden. Maar toen ik haar de webshop van Party-time liet zien (party-time.nl) snapte ze wel waarom ik al die pakjes niet meer zelf naaide. Bij feestwinkel en kadoshop Party-time vind je een super groot assortiment aan carnavalskostuums en ballon decoraties. Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben er een outfit voor. 

carnavalskostuums en nog veel meer

Naast carnavalskostuums hebben ze bij feestwinkel party-time nog veel meer grappige outfits, voor de meest uiteenlopende feesten en gelegenheden. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Halloween outfits
  • 60/s en 70/s outfits
  • Dieren outfits
  • Beroepen outfits

Je zult er dus zeker slagen als je op zoek bent naar originele carnavalskostuums, maar ook voor al die andere gelegenheden hebben ze meer dan genoeg unieke kostuums in huis. Bovendien is alles verkrijgbaar in verschillende maten, dus of je nu een maatje meer of minder hebt, bij Party-time slaag je zeker! Zelf hebben we vorig jaar diverse kostuums aangeschaft voor zowel onszelf als de kinderen. Ik ben verkleed gegaan in een zwart met gouden steampunk jurk met prachtige accenten, mijn man in een piratenpak, inclusief ooglapje en papegaai, en voor de kinderen bestelden we bij party-time camouflagejasjes en wat accessoires met glitters erop. Onze dochter is namelijk dol op glitters. Ook vrienden van ons hebben deze webshop ontdekt en zijn laatst losgegaan met het bestellen van carnavalskostuums. Ook bij hen ligt de zolder nu vol met allerlei unieke en grappige verkleedkleren. 

De service van feestwinkel Party-time

Als je online carnavalskostuums bestelt wil je natuurlijk wel een soepel retourbeleid, want stel dat een outfit niet past, dan moet hij natuurljk retour. Of misschien wil je wel twee maten bestellen om te kijken welke het beste past. Het is goed om te weten dat je bij Party-time ten eerste geen verzendkosten betaalt als je bestelling boven de €50 is, en je ten tweede de retourkosten vergoed krijgt als je betaalt met Paypal. Mocht je het echter toch fijner vinden om niet online maar in een winkel rond te neuzen voor carnavalskleren, dan kun je Party-time ook vinden in Weert, Limburg. In hun winkel kun je live de meer dan 7000 feestartikelen en carnavalskleding bekijken en gelijk passen. Dat is iets makkelijker dan online neuzen omdat je meteen kunt beoordelen of iets goed zit. Maar is Weert niet in de buurt, bestel dan eenvoudig je carnavalskostuums online bij Party-time!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn