Digitaal fotolijstje

25 January 2016

Posted in Nieuws

Bent u op zoek naar een digitaal fotolijstje? Zoekt u dan eens op fotolijst.info want dit is toch wel de meest ideale website om snel aan een digitaal fotolijstje te komen. Een digitaal fotolijstje is natuurlijk wel een echt fotolijst in de zin dat u het lijstje fysiek in uw handen kunt houden. Het digitale ligt hem in het weergeven van de foto’s want u kunt hiermee al uw zelfgemaakte foto’s op weergeven zonder ze hoeven af te drukken. Veel mensen hebben niet eens een printer laat staan de mogelijkheid om foto’s mee af te drukken. De tijden dat men daarvoor afreisde naar winkels om de foto’s mee uit te printen is ook wel achter de rug. En dat is zonde want veel foto’s verdwijnen daardoor in mappen op uw pc. Wellicht dat u eens in een vlaag van nostalgie die mappen opzoekt maar we kunnen het ons zo voorstellen dat dit niet veel gebeurd, zeker niet als u dit vergelijkt met hoe het er vroeger aan toeging. Namelijk met fotoboeken die u in kon kijken. Vele malen leuker dan met zijn allen rond een beeldscherm staan. mensen hebben nu eenmaal graag iets in hun handen, dat is wetenschappelijk aangetoond. Met een digitaal fotolijstje hebt u iets in handen en kunt u er ook nog eens flink mee variëren. Zet er namelijk meerdere foto’s op en druk op de shuffle-knop als dit type digitaal fotolijstje die u hebt gekocht daarover beschikt. Zo zit u nooit vast aan een bepaalde foto en kunt u lekker combineren. Een geweldig idee voor een cadeautje dus als u nog niets leuks hebt bedacht voor een verjaardag of andere feestdag zoals kerst of Valentijn, sla dan uw slag bij ons en bestel vandaag nog een digitaal fotolijstje. Bestellen is een eitje en gaat dan ook op dezelfde manier als vele andere webwinkels. Kortom: klik aan wat u hebben wilt, vul uw gegevens in en betaal. De kans is groot dat u het digitaal fotolijstje morgen al thuisbezorgd kunt verwachten.

Zoekt u een digitaal fotolijstje? Kom dan op onze site kijken

De belangrijkste eigenschappen van het digitaal fotolijstje en tevens ons bedrijf oftewel onze website hebben we hieronder in dit uitvoerige lijstje opgesomd. Lees het rustig eens door en maak daarna een weloverwogen keuze zodat u het digitaal fotolijstje ontvangt dat u hebben wilt:

 • Weergave van foto’s op uw digitaal fotolijstje als een diashow met instelbare snelheid en de mogelijkheid om dit van te voren te programmeren maar u kunt ook voor shuffle kiezen.
 • Diverse modellen zijn geschikt voor weergave van video (MP4, DivX, Xvid). Hebt u leuke filmpjes gemaakt tijdens uw vakantie of wilt u de razend populaire zelfgemaakt Vines continu afspelen? Ook daar is het digitaal fotolijstje geschikt voor. Het gaat dan wel om de wat duurdere variant, dat begrijp u vast en zeker ook wel.
 • Afspelen van MP3 muziek in combinatie met een diashow is zelfs mogelijk. Dan kunt u aan uw familie en vrienden een prachtige “slideshow” geven.
 • Eenvoudig te bedienen met de afstandsbediening, via uw pc of laptop en ga zo maar door.
 • Geschikt voor diverse geheugenkaarten zoals SD/SDHC en USB stick.
 • Diverse modellen zijn voorzien van een intern geheugen zodat er vele foto’s op kunnen en het digitaal fotolijstje niet continu verbonden hoeft te zijn met uw pc. Daardoor kunt u ze door het hele huis plaatsen en doorgeven als u op de bank zit.
 • Stekker in het stopcontact en spelen maar, echt Plug & Play.
 • Formaten vanaf 8 inch (20 cm) tot zeer groot formaat 55 inch (140 cm)
 • Diverse accessoires voor digitale fotolijsten zoals ophangbeugels en accu’s zijn bij ons verkrijgbaar. We raden het u aan om dit meteen mee te bestellen want dat scheelt u weer verzendkosten.
 • Snelle levering en veel op voorraad, daardoor kunt u soms al morgen over uw gewenste digitaal fotolijstje beschikken.
 • Zorgeloos aankopen, ruilen of retour, met een zichttermijn van 14 dagen.
 • Eenvoudig betalen met iDEAL, met behulp van uw credit card, bankoverschrijving, PayPal of een cadeaubon.

Wij zijn van alle markten thuis

U leest het, een digitaal fotolijstje via onze website biedt vele mogelijkheden, voordelen tevens een snelle levering. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren? Dan hopen wij dat we uw bestelling snel tegemoet mogen zien. Hebt u hier toch nog vragen over? Wilt u bijvoorbeeld meer technische gegevens over een bepaald type digitaal fotolijstje waar uw oog op is gevallen? Ga dan niet bij de pakken neerzitten maar vraag het aan ons. We zijn namelijk op diverse manieren te bereiken waaronder door te bellen, te e-mailen of door het online formulier in te vullen en op te sturen. We doen ons best om uw prangende vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Dan weet u vervolgens alles over het digitaal fotolijstje en dat zal uw keuze aanzienlijke vergemakkelijken. Vergeet u niet om ook even te kijken bij onze sale! We hebben namelijk vele aantrekkelijke aanbiedingen en het kan mar zo zijn dat uw gewenste digitaal fotolijstje ook in de aanbieding is. Maak dan gebruik van deze korting want voor u het weet is dit type digitaal fotolijstje niet meer leverbaar. Dat zou zonde zijn want dan moet u voor een ander lijstje de volle pond neerleggen. Ook accessoires kunt u hier voor weinig geld tegenkomen zoals boxjes als u er filmpjes op wilt afspelen of wat te denken van geheugenkaarten?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn