Een goede personeelsfoto van een medewerker laten maken

3 November 2016

Posted in Fotografie en Videografie

Een personeelsfoto van een medewerker moet er goed uitzien. Het is belangrijk voor het bedrijf dat er een foto wordt gemaakt waarop alle personeelsleden goed staan afgebeeld. Hierdoor wordt het zicht op het bedrijf verbeterd. Het moet dan natuurlijk niet zo zijn dat het gekke foto’s betreft. Laat de personeelsleden dus nooit zelf een foto insturen. Het ziet er veel professioneler uit wanneer u alle foto’s gelijk houdt. Het inhuren van een goede fotograaf is dus essentieel. Hierdoor heeft u bijvoorbeeld op elke foto dezelfde achtergrond en kunt u ook in de gaten houden hoe de personeelsleden op de foto komen. Kijken ze bijvoorbeeld allemaal recht in de camera en staan ze dezelfde kant op? Dit soort dingen vallen meteen op en een goede foto moet er dan ook professioneel uit zien. Een personeelsfoto van een medewerker laat u gemakkelijk maken bij jeleukstefoto.nl. De fotografen werken op een ontspannen manier, zodat zelf de mensen die liever niet op de foto gaan er toch goed op zullen staan. Een personeelsfoto van een medewerker kan op deze manier niet fout gaan. Bij deze fotograaf krijgt u veel voordeel:

  • Een foto laten maken op locatie
  • Digitale foto’s of gedrukte op hoge resolutie
  • Veel ervaring met het fotograferen van personeel

Door de foto van het personeel op locatie te laten maken kunt u er voor kiezen om iets extra’s aan de foto mee te geven. Veel bedrijven kiezen een plek waarbij meteen duidelijk is om welk bedrijf het gaat. Heeft u bijvoorbeeld een garage of verkoopt u auto’s? Dan zal een goede personeelsfoto van een medewerker bijvoorbeeld voor een rij auto’s gemaakt kunnen worden. Hierdoor valt meteen op wat het bedrijf doet en waar u goed in bent. Het is leuk om de foto op deze manier iets persoonlijks te geven. Ook kunt u er voor kiezen om de foto’s te laten maken op een plek met het logo van het bedrijf op de achtergrond. Door een fotograaf op locatie uit te nodigen spaart u ook geld uit. U hoeft niet het volledige personeel mee te nemen naar de studio.

Een personeelsfoto van een medewerker tijdens een netwerkparty

Wanneer u liever niet wilt dat de personeelsfoto van een medewerker gemaakt wordt op locatie kunt u er ook voor kiezen om met iedereen af te reizen naar Hengelo en de foto’s te laten maken tijdens een leuke netwerkparty. Deze wordt door jeleukstefoto.nl opgezet. U kunt hier alles verwachten voor een goede netwerkborrel. Uw medewerkers zijn ontspannen aan het netwerken terwijl de fotograaf zijn of haar rondje maakt. Een personeelsfoto van een medewerker is dus heel makkelijk te maken op deze manier. Iedereen ziet er netjes uit omdat ze tijdens het netwerken graag goed voor de dag willen komen. U heeft dus veel voordeel van het laten maken van foto’s terwijl uw personeel aan het netwerken is en wellicht ook veel nieuwe klanten binnen kan halen. Een goede manier dus om netwerken met het maken van een personeelsfoto van een medewerker te combineren.

Beeld in hoge resolutie

Wanneer de foto’s ook digitaal te zien moeten zijn, is het belangrijk dat er een hoge resolutie wordt aangeleverd. U krijgt altijd de beste foto’s die zowel digitaal als geprint prachtig zijn. U kunt er dus ook voor kiezen om de foto’s te laten printen of af te laten drukken in de nieuwsbrief. Wanneer u graag wat meer informatie wilt hebben over het laten maken van deze foto’s, dan kunt u contact opnemen via de website. U kunt ook altijd even bellen of een email sturen. Er wordt altijd snel contact met u opgenomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn