Een lekkere opfrisser dankzij een watercooler

16 April 2019

Posted in Mens en gezondheid

Het is op de werkvloer soms niet een al te gezonde omgeving. Op kantoor zie je toch al snel dat er flink veel koffie wordt gedronken en veel te weinig water. Los daarvan is het soms nogal muf op een kantoor en zonder voldoende planten is ook het zuurstof gehalte niet optimaal. Daar kun je natuurlijk wat aan doen. Om de werknemers te voorzien van water kun je via aqua-beans.nl in ieder geval een watercooler kopen of huren. De werknemers kunnen dan eenvoudig even een koud glaasje bronwater tappen. Er mag natuurlijk best koffie gedronken worden, zolang daar ook maar voldoende glazen water tegenover staan. Daarnaast kun je een kantoorruimte voorzien van planten, zodat de lucht een beetje wordt gefilterd. Planten voegen juist schone zuurstof toe. Je kunt filters in de ramen plaatsen, zodat er ook frisse lucht naar binnen komt op het moment dat je de ramen dichthoudt. Dat is in de winter erg prettig. Mocht je nog geen watercooler hebben, dan kun je deze zoals gezegd bestellen bij aqua-beans.nl. Je kunt daar dus de watercooler zelf bestellen en je kunt ook afspraken maken voor de levering van het bronwater. Er moet immers wel water worden getapt en daar heb je vaten met water voor nodig. Je kunt er voor kiezen om een leidingwatercooler te installeren. In dat geval hoef je niet om de zoveel tijd het watervat te vervangen. De watercooler zuivert en koelt het leidingwater en dit kan vervolgens weer door de werknemers en klanten worden gedronken. Maar je kunt dus ook kiezen voor een watercooler met vaten water. Deze vaten moeten echter wel worden geleverd en de oude vaten moeten weer worden meegenomen. Dit kun je allemaal uitbesteden aan aqua-beans.nl. Dat is uiteraard handig, want de watercooler zelf is ook van aqua-beans. Dat betekent dat de medewerkers die langskomen met water ook precies weten waar ze mee te maken hebben. Dat betekent dus ook dat je in principe geen omkijken meer hebt naar het bestellen van nieuw water of het zelf moeten installeren van een watervat. Door het maken van goede afspraken gaat alles eigenlijk als vanzelf. Daardoor kun je de gezondheid op de werkvloer dus positief beïnvloeden.

Bestel naast een watercooler ook een mooie koffiemachine

Mocht je kantoor nog niet beschikken over een koffiemachine of is de koffiemachine juist aan vervanging toe, dan hoef je niet verder te kijken. Je kunt bij aqua-beans.nl namelijk ook gewoon een koffiemachine kopen. Water is gezond, maar een kantoormedewerker kan niet elke dag op water alleen functioneren. Er moet af en toe ook een lekkere bakkie gedronken kunnen worden. Dus mocht je een watercooler bestellen bij aqua-beans.nl, dan kun je er ook meteen een koffiemachine bestellen. Op de site kun je direct zien wat je opties zijn.

De voordelen van aqua-beans.nl nog even op een rijtje

Mocht je bestellen via aqua-beans.nl, dan profiteer je van enkele voordelen. Hierbij kun je denken aan:

  • Gratis verzending
  • Laagste prijs
  • Morgen in huis

Mocht je meer willen weten over de winkel of de producten en voordelen, dan kun je natuurlijk altijd even een kijkje nemen op de website van aqua-beans.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn