Een prachtig en voordelig shirt voor voetbal vandaag ontvangen

8 September 2019

Posted in Vrije tijd en Hobby

Ik ben iemand die graag voetbal kijkt en het ook leuk vind om voetbal te spelen. Sinds vorig jaar speel ik voetbal in een vriendenteam en ik vind dit erg gezellig. Ik heb vroeger altijd veel gesport en vond het ook altijd leuk om te voetballen met vrienden, maar ik had nooit in de jeugd voor een club gespeeld. Ik vind het leuk om op trainingen te spelen in een shirt van mijn favoriete teams, maar deze shirts zijn ontzettend duur. Een aantal dagen geleden vond ik de website voetbalshirtkoning.nl en heb mijn eerste shirt voor voetbal vandaag ontvangen. De shirts bij dit bedrijf zijn veel goedkoper en zien er ook nog eens erg mooi uit, ik weet zeker dat ik vaker bij hun ga bestellen. Vorig seizoen werd ik gevraagd of ik een wedstrijd wilde meevoetballen bij een team van een vriend van mij. Hij speelt al een paar jaar in dit team en doet dit samen met diverse vrienden. Zij hadden niet genoeg spelers voor de wedstrijd en moesten een dag van te voren nog extra mensen regelen. Ik had die ochtend niets te doen en het leek mij wel leuk om een keertje mee te spelen. Ik vond het erg leuk om mee te spelen en sinds die keer zit ik bij het team. Doordat ik nu zelf ook speel, is mijn interesse voor voetbal nog groter geworden. Wij trainen twee keer in de week en ik ga daar altijd met veel plezier naartoe. Ik voetbal vandaag anderhalf uur op de training, op donderdag trainen wij iets korter en daarnaast hebben een wedstrijd op zondag. Ik wilde al langer een shirt kopen van mijn favoriete team, om daar in te trainen, maar officiƫle shirts zijn erg duur. Ik wilde een goedkoper, maar mooi shirt kopen en die heb ik gelukkig gevonden. Ik voetbal vandaag in het nieuwe shirt en dan kan ik de kwaliteit testen.

Ik voetbal vandaag in mijn nieuwe shirt

Toen ik online zocht naar goedkopere, maar goede shirts, kwam ik de website voetbalshirtkoning.nl tegen. Een prachtig en voordelig shirt voor voetbal vandaag ontvangenZij hebben een zeer groot assortiment aan replica voetbalshirts en tenues te koop, voor een goede prijs. Gisteren kocht ik een mooi shirt voor voetbal en vandaag kreeg ik het shirt binnen. Het shirt is bijna niet van echte shirts te onderscheiden, maar kon ik veel goedkoper kopen. Ik voetbal vandaag in dit shirt en ik ben zeer benieuwd naar wat mijn teamgenoten er van vinden. 

Vaker shirts kopen bij dit bedrijf

Ik ben tot nu toe erg blij met mijn aankoop op deze website en ben van plan om vaker shirts hier te kopen. Gisteren kocht ik het shirt voor voetbal en vandaag kreeg ik het al binnen. Het shirt was voordelig, ziet er erg netjes uit en werd zelfs gratis verzonden. Ik heb al een paar andere shirts gezien die ik wilde mooi vind waarschijnlijk zal ik die binnenkort kopen. Ik raad de website voetbalshirtkoning.nl aan voor het kopen van voetbalshirts en tenues.

  • De shirts bij dit bedrijf zijn veel goedkoper
  • De shirts lijken net echt
  • Ik kocht gisteren het shirt voor voetbal en vandaag heb ik het al binnen
  • Mijn bestelling werd gratis verzonden
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn