Is een bedrijfshal bouwen een dure aangelegenheid?

9 May 2021

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Voor een heel groot evenement wat ik voor mijn werk organiseerde was ik op zoek naar een hal. Ik had al van alles afgezocht en tot nu toe was het mij nog niet gelukt om de juist hal te vinden. Ik bleef nog door zoeken maar de moed zakte mij in de schoenen. Geen enkele hal was groot genoeg of had nog plek voor ons evenement. Tot iemand mij het idee gaf dat er tegenwoordig ook bedrijven waren die een hal zelf bouwde. Ik had de hal na het evenement nog een lange tijd nodig, dus dit kon wel eens een oplossing zijn. Ik ging op het internet op zoek naar bedrijven die een bedrijfshal konden bouwen. Het was geen lastige zoektocht want al snel stuitte ik op de website oldehenskenbv.nl . hier stond in het menu direct weergegeven dat deze site en dit bedrijf een bedrijfshal konden bouwen. De informatie op de website was zeer volledig. Het ging in dit geval om een befaamd montagebedrijf wat al geruime tijd, namelijk 25 jaar, werkzaam was. Dit gaf mij wel vertrouwen in het feit dat dit bedrijf zou weten waar ze mee bezig waren. Het bedrijf claimde gespecialiseerd te zijn in hallenbouw en zij deden dit door heel europa. Het moest hierbij dus wel gaan om een goed bedrijf met kennis van zaken. Ik besloot om verder te lezen en las de informatie over waarom je een bedrijfshal kon laten bouwen. De info gaf inderdaad aan dat een loods hoog was en ik dus goed dingen op kon slaan. Dit was precies waar ik naar opzoek was. Daarnaast kon een hal ook dienen als werkplaats, iets wat voor ons bedrijf ook zeker aan de orde was. Een vrachtwagen zou zo naar binnen kunnen rijden wat een groot voordeel was bij alle transporten die wij vanuit ons bedrijf zouden gaan doen. Een grote, hoge ruimte was precies waar ik naar opzoek was en ik hoopte dan ook dat dit bedrijf zo een bedrijfshal kon gaan bouwen voor mij. Ik besloot het bedrijf op te bellen om de mogelijkheden en kosten van een bedrijfshal bouwen te bespreken. Ik kreeg een zeer aardige man aan de telefoon die mij voorzag van alle informatie die ik in deze fase nodig had. Ik kon al mijn vragen stellen en deze werden met het volle geduld beantwoord.

Is een bedrijfshal bouwen een dure aangelegenheid?

Een bedrijfshal bouwen is door dit bedrijf zo gedaan

Ik besloot na dit telefoontje en na overleg op mijn werk dat we in zee zouden gaan met dit bedrijf voor het bouwen van de hal. Ik nam in de volgende afspraken alle details met het bedrijf door en voor ik het wist kon de bouw al beginnen. Het ging veel sneller dan ik verwacht had en voor ik het wist was onze mooie bedrijfshal helemaal af.

Snelle service van mensen met ervaring

De hal was super mooi en ik zou dit bedrijf dan ook aan iedereen aanraden om de volgende redenen:

  • De bedrijfshal bouwen ging heel snel en vakkundig
  • De bedrijfshal bouwen werd door zeer aardige en kundige mensen gedaan
  • De website en de medewerker gaven zeer veel informatie

Ben je ook opzoek naar een bedrijf wat gespecialiseerd is in een bedrijfshal bouwen? Neem dan zeker contact op via de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn