Mijn advocaat in Hengelo

22 July 2018

Posted in Juristen en Advocaten

Het is inmiddels enkele maanden geleden dat ik voor het eerst met mijn advocaat in Hengelo contact opnam. Voor mij persoonlijk was dit een zeer spannend moment en ik denk dat dit voor iedereen wel het geval is die voor het eerst met een advocaat te maken krijgt. Je ziet ze natuurlijk regelmatig op tv voorbij komen en dan met name in films en televisieseries. Het lijkt er hier altijd op dat ze zeer belangrijke zaken hebben en ik had eigenlijk nooit verwacht dat ik zelf ooit een advocaat in Hengelo nodig zou hebben. Dit veranderde echter toen ik in een arbeidsconflict terecht kwam. De situatie waarin ik me op dat moment bevond ging op een gegeven moment echt escaleren en dat was het moment dat ik ervoor koos om eens te gaan kijken waar ik een goede advocaat in Hengelo kon vinden. Zo kwam ik dus terecht op de website van het kantoor Van der Hel Advocaten. Hier vertegenwoordigen ze verschillende specialismen. En je kunt er dan ook met uiteenlopende kwesties terecht.

  • Verandering van arbeidsvoorwaarden
  • Concurrentiebeding
  • Relatiebeding

Maar ook op het gebied van ontslag en reorganisatie kun je hier terecht. En dit was voor mij dus de kwestie waar ik mee te maken had. Al langere tijd waren er geruchten binnen het bedrijf waar ik voor werkte dat er een reorganisatie aan de orde zou komen. Veel mensen zijn toen eigenlijk vrijwel meteen op zoek gegaan naar een andere baan en zij kregen een flinke zak vergoeding mee toen ze ontslag namen. Mijn situatie zag er helaas net iets anders uit.

Aan de slag met de advocaat in Hengelo

Alhoewel ik er natuurlijk ook bang voor was dat de reorganisatie er echt zou komen, was ik geen stappen aan het ondernemen om een andere baan te vinden. Er waren veel mensen die al weggingen en ik dacht dat het op die manier allemaal wel los zou lopen. Toen het nieuws uiteindelijk inderdaad kwam dat er een reorganisatie plaats zou vinden, maakte ik me dan ook niet te veel zorgen. Achteraf gezien had ik dit wel moeten doen. We moesten allemaal op gesprek komen om te kijken of we nog wel binnen het nieuwe beleid paste. En ik kreeg uiteindelijk het oordeel dat dit bij mij niet het geval was. In mijn ogen leek dit geheel onterecht. Mijn collega die wel mocht blijven was constant ziek en kreeg voortdurend klachten van klanten omdat ze haar werk niet goed genoeg deed. Toen mij het gerucht bereikte dat ik alleen maar was ontslagen omdat een van de bestuursleden mij niet mocht, ben ik op zoek gegaan naar de hulp van een goede advocaat in Hengelo en die vond ik bij het kantoor VanderHelAdvocaten.nl

Een goed einde

Het is natuurlijk nooit leuk om je in een dergelijke situatie te bevinden. Ik heb me dan ook voor een geruime tijd zeer rot gevoeld hierover. Gelukkig wist de advocaat in Hengelo precies waar ik stond en wat we aan mijn situatie konden doen. Ik wilde absoluut mijn baan niet meer terug, want wie wil er nu werken voor een dergelijk bedrijf? Maar ik had nooit de vergoeding gekregen die zij in eerste instantie beloofd hadden en dat accepteerde ik niet. Samen met de advocaat in Hengelo hebben we dan ook een sterke zaak aangespannen tegen mijn oude werkgever. En met een uitstekend resultaat. Als jij je ook in een dergelijke situatie bevindt, dan kan ik je absoluut aanraden om dit samen met de advocaat in Hengelo op te lossen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn