Mijn Engels verbeteren met een cursus Engels in Rotterdam

25 August 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik werk sinds begin 2016 voor een internationaal bedrijf in Rotterdam en heb het hier erg naar mijn zin. Ik wil graag de aankomende jaren bij dit bedrijf blijven en doorgroeien naar andere functies. Ik had een paar maanden geleden een gesprek met mijn manager en samen maakten wij een plan van wat ik nog moest verbeteren, zodat ik in aanmerking kom voor een promotie. Een van de dingen die ik moet verbeteren is mijn Engels, daarom wilde ik graag starten met een cursus Engels in Rotterdam. Ik zocht naar een goede school waar ik in de avonden lessen kon volgen en kwam toen uit bij Masterclass English. Ik werk nu ruim drie jaar bij dit bedrijf en heb het erg naar mijn zin. Ik heb hiervoor voor andere bedrijven gewerkt, maar de sfeer bij dit bedrijf is ontzettend goed en ik heb erg veel leuke collega’s. Ik heb ondertussen veel ervaring opgedaan in mijn functie en hoop over een tijdje een stap te kunnen zetten naar een betere functie. Ik heb mijn wensen al met mijn manager besproken en aangegeven, dat ik graag de stappen wil zetten die ik moet maken. Hij gaf aan dat Engels erg belangrijk is voor deze functie, omdat je veel contact hebt met de internationale kantoren. Mijn Engels was op dit moment niet zo goed, daarom besloot ik om op zoek te gaan naar een cursus Engels in Rotterdam. Ik heb vroeger altijd veel Engels gehad op school, maar dit is erg lang geleden. De laatste jaren heb ik niet veel Engels gesproken en daarom is mijn niveau wat gezakt. Ik merk dat mijn niveau niet meer goed is en daarom leek het mij het beste om in een korte tijd te verbeteren met een cursus Engels in Rotterdam. Ik wilde graag aan de slag gaan en hoopte een cursus te kunnen volgen in de avonden na mijn werk.

Een goede cursus Engels in Rotterdam gevonden

Online zocht ik naar mogelijkheden om in de avonden een cursus Engels in Rotterdam te volgen en kwam diverse websites tegen. Ik vond onder andere de website van Masterclass English en dit leek mij de beste keuze, vooral omdat ze erg goed aangeschreven staan. Ik las dat deze school erg veel ervaring heeft en ook lessen in de avonden geven. Je kan verschillende soorten cursussen volgen en ik wilde graag in een groep les krijgen. Ik besloot om tien lessen te nemen, om het uit te proberen en vond de prijs voor de cursus Engels in Rotterdam erg redelijk.

Mijn Engels is al veel beter 

Ik ben sinds deze week klaar met de tien lessen en heb erg veel geleerd van de cursus Engels in Rotterdam. Mijn Engels is veel beter en ik voel mij veel zelfverzekerder met praten en schrijven. Ik wil nu lessen voor het volgende niveau ook gaan volgen en hoop dat klaar te zijn voor een promotie. Voor een cursus Engels in Rotterdam kan ik Masterclass English aanraden.

  • De school staat goed aangeschreven
  • Je kan ook lessen in de avonden volgen
  • De prijs is erg redelijk
  • Mijn Engels is veel beter
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn