Op zoek naar Volvo occasions

15 August 2019

Posted in Auto's en Motoren

Elke vijf jaar probeer ik een andere auto te kopen en mijn oude in te wisselen. Ik koop dan altijd een occasion die nog niet zo oud is en verkoop de auto voordat er veel mankementen plaatsvinden. Door het kopen van een jonge tweedehands auto kan je veel geld besparen en vaak zien ze er nog perfect uit. Dit keer wilde ik graag Volvo occasions bekijken, omdat dit merk auto mij altijd goed bevallen is. Online zocht ik naar een bedrijf dat jonge tweedehands Volvo auto’s verkocht en kwam toen terecht bij Volvo Rutten. Bij dit bedrijf heb ik een mooie auto gekocht voor een zeer goede prijs. Dit jaar had ik mijn auto vijf jaar en dat is voor mij altijd het signaal dat ik de auto moet gaan verkopen en naar een nieuwe moet zoeken. De kans dat een auto de eerste aantal jaar van gebruik mankementen heeft is niet zo groot. Ik koop altijd een nieuwere auto, want het lijkt mij verschrikkelijk om met problemen langs de weg te staan, gelukkig is dit nog nooit voorgekomen. Ik wilde deze keer op zoek gaan naar Volvo occasions, want dit merk was mij altijd goed bevallen. De auto’s rijden fijn en dit merk auto’s is altijd erg veilig, wat ik belangrijk vind voor mijn gezin. De auto waar ik in reed was toevallig geen Volvo, maar deze auto viel mij een beetje tegen. Ik had een ander merk gekocht, omdat ik een keer een andere type auto wilde proberen, maar had al de beslissing voor mijzelf gemaakt om weer Volvo occasions te bekijken. Online had ik al gekeken welke types ik het mooiste vond en betaalbaar konden zijn, bovendien zou ik ook veel geld krijgen door mijn eigen auto te verkopen.

Een bedrijf met veel Volvo occasions

Online zocht ik naar bedrijven in de omgeving die tweedehands Volvo’s verkochten, ik vond al snel verschillende dealers. Ik vond ook de website van Volvo Rutten en zag dat zij veel Volvo occasions verkochten. Op hun website zag ik verschillende mooie modellen voor een goede prijs, waardoor ik besloot om langs te gaan bij deze dealer. Deze dealer verkoopt auto’s op verschillende locaties in Nederland en alleen auto’s die altijd zijn onderhouden bij een officiĆ«le garage. Hierdoor weet je zeker dat de auto’s door een vakman zijn gerepareerd. Ik zag twee Volvo occasions die in mijn budget pasten die ik erg mooi vond, gelukkig kon ik direct met de auto’s een proefrit maken.

Een lastige keuze

Ik vond de twee auto’s allebei zeer prettig rijden, waardoor het een lastige keuze voor mij was. Ik besloot om uiteindelijk voor de nieuwste auto te gaan. Het was ook mogelijk om mijn eigen auto in te ruilen en ik kreeg een goede prijs aangeboden. Ik besloot om mijn eigen auto te verkopen en direct de nieuwe te kopen. Ik ben erg blij met mijn nieuwe auto en kan Volvo Rutten aanraden voor het kopen van Volvo occasions.

  • Dit bedrijf heeft een groot aanbod aan occasions
  • Deze dealer heeft verschillende locaties in Nederland
  • Op de website kan je de auto’s al bekijken
  • Ik kon mijn eigen auto inruilen voor een goede prijs
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn