Van plan te gaan verhuizen in Amsterdam?

3 February 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Van plan te gaan verhuizen in Amsterdam?Heeft u met uw partner een nieuwe woning in Amsterdam gekocht en gaat u dus op korte termijn verhuizen in Amsterdam of omstreken? Dan bent u vast op zoek naar een goede partner voor de verhuizing. Op eigen houtje verhuizen binnen Amsterdam kan behoorlijk stressvol zijn, en dus is het prettig als u bepaalde zaken lekker over kunt laten aan het verhuisbedrijf. Indien u verhuist naar, of binnen Amsterdam en omstreken kunt u hiervoor de hulp inschakelen van Angel Verhuizingen. (https://www.angelverhuizingen.nl) Angel Verhuizingen is een erkend verhuisbedrijf in Amsterdam, dat garant staat voor kwaliteit en vakmanschap, en dat is voor een soepele verhuizing wel zo prettig. Verhuizen binnen Amsterdam kan veel gedoe met zich meebrengen, vooral wanneer je in het centrum moet zijn. De wegen zijn druk en met een busje rondrijden is niet altijd gemakkelijk door vele smalle straatjes en eenrichtingsverkeer. Het is dan prettig het vervoer uit te kunnen besteden aan een erkend verhuisbedrijf zoals Angel Verhuizingen. De medewerkers van Angel Verhuizingen zijn het gewend om met hun grote verhuiswagen dwars door Amsterdam te rijden. Ze kennen elk hoekje en gaatje van de stad en weten precies welke route ze het beste kunnen nemen om uw spullen zo snel mogelijk van het oude naar het nieuwe adres te vervoeren. Zelf hoeft u dan geen busje te huren en met al uw spullen dwars door Amsterdam te rijden. Bovendien begrijpen medeweggebruikers vaak eerder dat de weg wordt geblokkeerd als het een officiële verhuiswagen betreft, daar is nu eenmaal net wat meer begrip voor dan voor een normale personenauto of klein busje die de weg tijdelijk blokkeert. 

Welk bedrijf inschakelen voor verhuizen in Amsterdam?

Er zijn meerdere opties voor als u gaat verhuizen in Amsterdam, maar als u het belangrijk vindt dat het verhuisbedrijf officieel erkend is kunt u het beste kiezen voor de verhuisservice van Angel Verhuizingen. Het is namelijk zo dat wanneer een verhuisbedrijf officieel erkend is, ze garant staan voor een professionele aanpak en kwaliteit. En als uw spullen u dierbaar zijn is dat wel zo prettig natuurlijk. Bovendien biedt Angel Verhuizingen een breed scala aan service-opties, namelijk:

  • Meubeltransport
  • Piano vervoer
  • Opslag
  • Inpakservice
  • Handyman

Daarnaast kun je ze niet alleen inschakelen als particulier, maar bieden ze ook de zakelijke markt uitgebreide opties. Je kunt ze namelijk ook inschakelen voor een zakelijke verhuizing naar Amsterdam, zoals voor kantoren, ziekenhuis- of zorginstellingen of overheidsgebouwen. En zelfs voor het verhuizen van opslagruimtes en magazijnen ben je bij Angel Verhuizingen aan het juiste adres. Je kunt ze zelfs het volledige inpakwerk laten uitvoeren zodat je er echt totaal geen omkijken naar hebt en je volledig kunt focussen op belangrijkere zaken. En wanneer het een zeer groot project is schakelt Angel Verhuizingen een eigen projectleider is. Deze houdt overzicht en is voor u en uw medewerkers een aanspreekpunt voor en tijdens de verhuizing naar Amsterdam. 

Het verhuizen van kunst en piano’s

Wanneer u gaat verhuizen in Amsterdam en u bent in het bezit van (dure) kunstwerken of een piano, kunt u de service inschakelen van Angel Verhuizingen. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in het verhuizen van zware en kwetsbare items die onvervangbaar zijn voor de eigenaar. Met groot vakmanschap prepareren de medewerkers van Angel Verhuizingen uw kunstobject of antiek en brengen het op een veilige, uiterst goed beschermde manier naar de nieuwe locatie. Ook piano’s worden met veel zorg vervoerd en alleen door de allersterksten opgetild, zodat beschadiging van het instrument absoluut wordt uitgesloten. Bij Angel verhuizingen kunt u dus met een gerust hart verhuizen in Amsterdam, ook wanneer uw spullen onvervangbaar zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn