Waar kan je een goede laptop sleeve kopen?

7 August 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Ik reis vaak voor mijn werk en neem dan ook regelmatig mijn eigen laptop mee. Ik vind het heerlijk om een filmpje te kijken in het vliegtuig, een spelletje te spelen, of even snel wat op te zoeken. Ik had nog geen bescherming voor mijn laptop en hij zat vaak los in mijn rugtas. Om te zorgen dat de laptop betere bescherming zou krijgen tegen stoten, besloot ik om een laptop sleeve te kopen. Ik had een aantal websites bezocht en sleeves vergelijken, maar besloot om er eentje te kopen bij 123megastore.nl. Hier vond ik een mooie sleeve voor een goede prijs en hiermee heeft mijn laptop de benodigde bescherming. Voor mij werk ben ik vaak onderweg en vlieg regelmatig naar klanten, of onze kantoren in het buitenland. Ik neem dan altijd de laptop van mijn werk mee, maar ook vaak mijn eigen laptop. Ik gebruik mijn werklaptop liever niet privé, vooral omdat ik vaak films kijk en spelletjes speel in het vliegtuig, hiervoor heb ik zelf een kleine laptop gekocht. Ik probeer mij altijd goed voor te bereiden voor mijn trips, zodat ik niet meer op het laatste moment dingen moet doen in het vliegtuig, ik vind het dan fijner om uit te rusten. Voor mijn werklaptop had ik al een cover en een speciaal vak in mijn tas, maar mijn eigen laptop zat vaak los in deze tas. Het leek mij verstandig om een goede laptop sleeve te kopen, zodat de laptop extra bescherming heeft tegen stoten, vuil en vallen. In het vliegtuig komt het vaak voor dat er turbulentie is, of andere mensen kun koffers naast mijn rugtas proppen. Ik maakte mij zorgen dat uiteindelijk mijn laptop beschadigd zou raken, daarom leek het mij verstandiger om een laptop sleeve te kopen.

Online een mooie laptop sleeve gevonden

Online zocht ik naar bedrijven die sleeves en covers verkopen en vond toen een aantal webshops. Ik heb een kleine laptop, daarom moest ik ook een kleine laptop sleeve kopen. Op de websites vergeleek ik het aanbod en besloot toen om een sleeve te kopen bij 123megastore.nl. Op deze website vond ik een groot aanbod en een mooie sleeve die geschikt zou zijn voor mijn laptop. De sleeve had veel goede reviews en kon ik voor een goede prijs kopen. De volgende dag zou hij al geleverd worden, zodat ik hem direct mee kon nemen op mijn volgende reis. 

Goede bescherming voor mijn laptop

Ik wilde graag de laptop sleeve direct uitproberen en merkte dat hij perfect paste om mijn laptop. De sleeve zorgt voor een goed bescherming en ik kan hier ook veel accessoires in stoppen, hierdoor is mijn rugtas beter georganiseerd. De sleeve is weegt weinig, maar is toch dik, waardoor de laptop beschermt is tegen vallen en stoten. Ik ben erg blij met mijn aankoop op 123megastore.nl en kan dit bedrijf aanraden om een laptop sleeve te kopen.

  • Op de website zijn veel verschillende sleeves te koop
  • Veel producten hebben reviews, waardoor je een goede keuze kan maken
  • Ik kan de sleeve voor een goede prijs kopen
  • De sleeve beschermt mijn laptop goed
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn