Wat zijn de kosten van de verkoop van uw woning?

4 June 2020

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

De huizenmarkt is niet wat het ooit geweest is, in grote steden als Amsterdam, Rotterdam of Utrecht schieten de huisprijzen om hoog en zijn er steeds meer mensen die huizen kopen slechts als investering. Los daarvan zijn er super veel mensen die op zoek zijn naar een woning, door de bevolkingsgroei van de afgelopen jaren stijgt de vraag naar huizen en is er op veel plekken sprake van woningnood. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat er meer komt kijken bij het kopen en verkopen van een woning dan alleen de vraagprijs van een huis. Het hele proces van kopen en verkopen kost beide partijen veel extra geld, zo moet er bijvoorbeeld een makelaar betaald worden en wordt er betaald om foto’s te maken om het huis online te kunnen verkopen, er moet iemand aanwezig zijn voor de bezichtigingen van het huis. Het is een ingewikkeld proces waarbij veel mensen terecht hulp inschakelen van een tussenpersoon of een makelaar. Want als je zo’n grote stap gaat maken in je leven wil je het liefst zo min mogelijk gedoe met betrekking tot onbelangrijke zaken die geregeld moeten worden. Bovendien wil je van je verkochte huis geld verdienen en niet veel meer kosten kwijt zijn aan een makelaar en dergelijke. 

Kosten woning verkoop bij makelaarkosten

Op de website van makelaarkosten.nl kunnen mensen die hun huis willen verkopen de verschillende opties met betrekking tot makelaars bekijken en vergelijken. Ze geven een duidelijk overzicht van de kosten van de verkoop van uw woning bij verschillende makelaarsbedrijf in uw regio. Waar kan makelaarkosten u bij helpen?

  • Het inventariseren van de gemiddelde makelaarskosten bij het verkopen van uw woning
  • Het vergelijken van makelaarskosten bij het verkopen van uw woning
  • Het regelen van een makelaar bij het verkopen van uw woning
  • Informeren over de werkwijze van een makelaar bij het verkopen van uw woning
  • Toelichten van het proces van het verkopen van uw woning

Op de website kunt u  als klant veel gratis informatie vinden over de kosten en werking van een makelaar bij de verkoop van uw woning, maar u kunt ook contact opnemen met het bedrijf om persoonlijke hulp te krijgen op het gebied van de verkoop van uw woning en de kosten die hieraan verbonden zijn. De werknemers van makelaarkosten zijn zeer ervaren en kunnen u helpen verschillende scenario’s voor de verkoop van uw woning door te nemen en samen en beslissing te maken voor de beste optie qua makelaar.

Eigen positieve ervaring met makelaarkosten

Zelf heb ik een tijd geleden er voor gekozen om mijn huidige woning te verkopen en naar een andere buurt te verhuizen. Ik keek hier erg naar uit maar ik zag wel op tegen de extra kosten van het verkopen van mijn woning. Ik was op zoek naar een expert die mij kon helpen en adviseren omdat ik door de bomen het bos niet meer zag en niet meer wist waar ik moest beginnen met zoeken. Sinds ik in contact ben met makelaarkosten weet ik precies waar ik aan toe ben en kan ik de goedkoopste makelaars inschakelen die goed hun werk doen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn