Wilt u misschien uw bedrijf verkopen?

20 December 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Voor ondernemers in Nederland zijn het momenteel goede tijden. Dat wil niet alleen zeggen dat dit goede tijden zijn om een bedrijf te hebben, het zijn ook interessante tijden voor mensen die hun bedrijf verkopen willen. Mocht u daarom ook een bedrijf verkopen willen, maar nog niet helemaal zeker zijn van uw zaak, dan wil ik u graag wat meer vertellen over hoe u het beste een bedrijf verkopen kunt. Wij hebben namelijk ook net ons bedrijf van de hand gedaan. Wij hebben jaren aan dit bedrijf gewerkt en wij hebben altijd gezegd dat wanneer wij dit voor een goede prijs zouden kunnen verkopen, wij dat graag zouden willen doen. Wij moesten echter wel een goed moment afwachten en wij hebben toen gekeken naar de mogelijkheden die wij op het internet konden vinden over een bedrijf verkopen. Wij hadden namelijk gehoord dat je niet zomaar met de eerste de beste makelaar in zee moet gaan wanneer je je bedrijf verkopen wilt omdat je dan heel snel veel meer gaat betalen dan eigenlijk nodig zou hoeven zijn. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een partij te vinden die ons goed kon helpen. Wij hebben gekeken waar wij het beste konden gaan kijken en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van bedrijventekoop.nl konden gaan kijken om te zien wat wij hier allemaal aangeboden kregen. Wij hebben toen gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken naar de mogelijkheden, je hier heel veel interessante opties te zien krijgt wanneer het gaat over je bedrijf verkopen. Wij hebben deze informatie goed doorgenomen en hoe meer wij lazen, hoe interessanter wij het vonden om ons bedrijf serieus van de hand te gaan doen. In het begin wil je namelijk alleen nog graag weten of het ├╝berhaupt mogelijk is om je bedrijf over te dragen aan een ander, of dat je daar beter nog even mee kunt wachten. Wij hebben gezien dat het voor ons verstandig zou zijn wanneer wij ons bedrijf verkopen zouden en wij hebben daarom contact opgenomen met de mensen van dit bedrijf om te horen hoe zij ons van dienst konden zijn. 

Een bedrijf verkopen hoeft niet moeilijk te zijn 

Wanneer je met de juiste mensen in zee gaat, hoef je niet bang te zijn dat een bedrijf verkopen een hele opgave wordt. Het is namelijk zo dat een bedrijf verkopen niet hetzelfde is als een huis verkopen omdat je met heel veel meer dingen rekening moet houden. Zo moet je ook je klantenbestand bijvoorbeeld in kaart brengen en op waarde schatten. Wij hebben dankzij de mensen van bedrijventekoop.nl heel goede zaken kunnen doen en ik ben blij dat wij deze site gevonden hebben. 

Kijk ook nog even op deze site 

Mocht u meer willen weten over hoe u een bedrijf van de hand kunt doen, surf dan ook een keer naar bedrijventekoop.nl omdat:

  • U hier heel veel mogelijkheden kunt vinden 
  • U hier kunt zien wat deze mensen voor u kunnen en zullen doen 
  • U hier een afspraak met een adviseur kunt inplannen 

Ik kan u deze site aanraden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn