Wist u dat u ook gebruikte software kunt kopen?

5 September 2019

Posted in ICT en Techniek

Wij hebben onlangs een bedrijf begonnen en wij hadden maar een beperkt budget om alle benodigdheden voor ons bedrijf te kopen. Wij kregen namelijk maar een kleine lening van de bank en dus moesten wij verstandig met ons geld omgaan. Omdat wij voornamelijk via het internet zakendoen, hebben wij besloten dat het goed zou zijn om voor kwaliteitssoftware te kiezen. Wij wilden er namelijk graag zeker van zijn dat wij met goede programma’s konden werken omdat wij geen zin hadden om in de problemen te raken omdat wij niet met de juiste programma’s werkten. Wij hebben daarom gekeken welke programma’s wij nodig hadden en toen wij dit eenmaal uitgevogeld hadden, hebben wij gekeken waar wij deze programma’s konden vinden voor een goede prijs. Dat bleek een onmogelijke opgave te zijn. Als je namelijk nieuwe software moet kopen, ben je als ondernemer een vermogen kwijt. Vandaar dat wij heel blij waren om te lezen dat je ook gebruikte software kunt kopen. Wij hadden nog nooit van tweedehands software gehoord, dus wilden wij graag weten wat de mogelijkheden waren en ook wilden wij weten of gebruikte software wel zo goed was. Wij hebben daarom besloten om een keer te gaan kijken wat wij allemaal over gebruikte software konden vinden. Wij hebben op het internet gezocht en wij vonden heel veel positieve verhalen over gebruikte software. Dat was heel prettig om te lezen want hierdoor hadden wij meteen een goed beeld van de mogelijkheden die er allemaal waren. Wij hebben besloten dat wij graag gebruikte software wilden kopen omdat dit ons heel veel geld zou besparen. Het is namelijk zo dat je geen verschil merkt tussen nieuwe en gebruikte software behalve Dana dat je voor gebruikte software heel veel minder betaalt. Dat was voor ons heel fijn om te merken omdat wij dus niet een heel ruim budget hadden. Wij hebben daarom gekeken waar wij het beste gebruikte software konden kopen en wij hebben toen de site van softtrader.nl gevonden. Deze site kwam voor ons als een geschenk uit de hemel en wij zijn zeer blij dat wij deze pagina gevonden hebben. 

Wij vonden hier de perfecte gebruikte software 

Wij hadden een aantal programma’s nodig en wij hebben toen gekeken of wij deze gebruikte software ook konden vinden via softtrader.nl. Dat bleek het geval te zijn en wij zijn heel blij dat wij op deze manier veel geld hebben kunnen besparen. Mocht u het idee hebben dat wij iets illegaals hebben gedaan, dan kunnen wij zeggen dat dat niet het geval was. Wij hebben geheel in overeenstemming met de wet gehandeld dus u hoeft niet bang te zijn dat de handel in gebruikte software illegaal is. 

Welke programma’s heeft u nodig? 

Mocht u ook op zoek zijn naar goede programma’s, dan kan ik u aanraden om een keer naar softtrader.nl te gaan kijken. Hier kunt u namelijk:

  • Bekijken welke licenties u hier allemaal kunt kopen 
  • Bekijken hoe u deze software kunt bemachtigen 
  • Al uw vragen stellen aan een van de specialisten van dit bedrijf 

Ik hoop dat u snel een keer naar softtrader.nl wilt surfen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn