Altijd zicht op je gasverbruik dankzij een gasmeter

17 March 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Als je wilt weten wat je verbruikt, dan moet je je verbruik bijhouden. Dat doe je uiteraard niet zelf, want dat is vrijwel onmogelijk. Je zou immers precies moeten weten hoeveel gas je verbruikt op het moment dat je bijvoorbeeld de thermostaat op 20 zet. Maar hoeveel je verbruikt is natuurlijk afhankelijk van de efficiƫntie van je CV ketel en de begintemperatuur. Het kost aanzienlijk minder gas om de kamer van 19 graden op te warmen naar 20 graden, dan wanneer je de kamer van 15 graden naar 20 wilt opwarmen. Daarnaast kook je wellicht ook op gas en daar is het al helemaal lastig om zelf bij te houden wat het gasverbruik is. Als je de gaspit helemaal open zet, dan verbruik je natuurlijk meer dan wanneer je deze op een laag pitje zet, maar wat is het verschil? Beter is het dus om je verbruik te meten via een gasmeter. Deze houdt netjes bij hoeveel gas er wordt verbruikt en op het moment dat je wilt weten hoeveel je bijvoorbeeld in twee maanden hebt gestookt, dan kun je dat via een begin- en eindstand eenvoudig aflezen. Een gasmeter is dan ook ideaal om zorgeloos je verbruik te meten. Vrijwel elk huishouden beschikt over een G4 gasmeter. Indien dat inderdaad het geval is, dan kun je vrijwel altijd ook gebruik maken van een G4 tussenmeter. In hoeverre dat nodig is hangt natuurlijk af van jouw situatie. Het is niet altijd even gemakkelijk om dat in te schatten, dus je kunt altijd contact opnemen met Sander Vunderink voor hulp. Als je reeds weet wat voor een meter jij nodig hebt, dan kun je ook meteen naar de website van sandervunderink surfen en daar meteen de juiste gasmeter bestellen. Je kunt op de site namelijk verschillende gasmeters kopen voor uiteenlopende doeleinden en locaties. Denk aan gasmeters voor woningen, schuren of een oven in een bakkerij. Het mooie aan de webwinkel van Sander Vunderink is natuurlijk dat je de gasmeter van je keuze direct online kunt bestellen. Geen gedoe met het bezoeken van een fysieke elektronicawinkel, maar gewoon vanuit je eigen woning een gasmeter bestellen. Makkelijker kan het natuurlijk niet. En zoals gezegd kun je altijd even contact opnemen als je niet precies weet welke gasmeter jij nu moet kopen. Op de site vind je overigens ook een overzicht van de verschillende type gasmeters en het verbruik dat hier bij hoort. Dit kun je vergelijken met het typeplaatje op jouw machine. Zo weet je snel of je bijvoorbeeld een G4 of G6 gasmeter nodig hebt.

Surf naar sandervunderink.nl en bestel jouw gasmeter

Mocht je een bestelling willen plaatsen, dan kun je dus naar de site van sandervunderink.nl surfen. Eenmaal daar kun je het artikel selecteren dat je wilt kopen. In dit geval is dat dus een gasmeter. Vervolgens krijg je een overzicht te zien met alle gasmeters die je kunt bestellen via sandervunderink.nl. Uit al deze opties maak je vervolgens een keuze en het artikel van je keuze voeg je toe aan de winkelwagen. Daarna kun je, indien gewenst, nog verder winkelen voor meer artikelen. Zo kun je ook bij sandervunderink.nl terecht voor artikelen zoals:

  • Tussenmeters
  • Verlichting
  • Melders
  • Batterijen

Zodra je alles hebt gevonden wat je nodig hebt, dan kun je de bestelling afronden. Dit doe je door je gegevens in te vullen zoals naam en adres. Daarna kun je direct afrekenen.

Vandaag besteld is morgen in huis

Als je bestelt via sandervunderink.nl en je doet dit voor 17:00 uur, dan kun je rekenen op de snelle service van Sander Vunderink. Dat betekent dat je je bestelling de volgende dag in huis hebt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn