Wilt u fotografie in Gouda laten doen?

20 March 2019

Posted in Fotografie en Videografie

Wilt u fotografie in Gouda laten doen?Bent u op zoek naar fotografie in Gouda? Limafotografie levert fantastische resultaten. Deze zijn te vinden op limafotografie. Gaat u trouwen of geeft u een ander feest? Wilt u nu eindelijk die leuke foto met het hele gezin of organiseert u een event welke echt vastgelegd moet worden? Neem eens een kijkje op de bovengenoemde website voor fotografie in Gouda. Niets is leuker om later nog eens terug te kunnen kijken naar een betekenisvol moment. In een fotoalbum, een lijst of gewoon op de computer. Ook is het leuk om een familiefoto cadeau te geven aan bijvoorbeeld uw ouders of kinderen. Limafotografie luistert naar uw wensen en denkt met u mee. Zo komt u samen tot een het perfecte plaatje. Wilt u meer weten over fotografie in Gouda? Lees dan snel verder.

Waarom fotografie in Gouda?

Oscar Limahelu doet aan fotografie in Gouda. Hij fotografeert onder de naam Limafotografie. Limahelu heeft de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als fotograaf. Al sinds 2005 werkt hij als zelfstandige. Niet alleen doet hij fotografie in Gouda. Ook is hij vormgever. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij altijd een uniek plaatje weet af te leveren. Limafotografie fotografeert in uiteenlopende settings. Dit is geheel afhankelijk van de wensen van de klant. Limafotografie heeft al eerder op evenementen gefotografeerd, zoals het Super CoolKids Feest, de kaarsjesavond van Gouda, diverse concerten, de Kinder Kaasmarkt en bij het Paasontbijt in het oude stadhuis. Echter doet Limahelu aan meerdere soorten fotografie in Gouda. Deze zijn op een rijtje gezet:

  • Bedrijfsfoto’s
  • Portretfoto’s 
  • Familiefoto’s
  • Trouwerijfoto’s
  • Evenementfoto’s

Mogelijk staat uw setting er niet tussen. Desondanks kunt u contact opnemen met Limafotografie en uw wensen kenbaar maken. Limafotografie in Gouda is via zijn website bereikbaar. Op de website vindt u ook zijn telefoonnummer. Deze website staat bovenaan in dit artikel vermeld.  Limafotografie denkt graag met u mee. De fotograaf hanteert vaste tarieven. Deze verschillen per soort fotografie. Al voor €85 heeft u een prachtige profielfoto. Erg mooi voor op bijvoorbeeld uw sociale media accounts. Het bedrag voor een familieportret ligt uiteraard hoger. Nabestellingen kunnen ook gedaan worden op de website. Hiervoor dient een wachtwoord ingevuld te worden, zodat niet iedere websitebezoeker uw foto’s kan zien. 

Kwaliteiten van Limafotografie

Voor fotografie bent u in Gouda op de juiste plek. Limafotografie staat bekend om zijn foto’s vol emotie. Emotie wordt natuurlijk niet elk moment even duidelijk getoond. Het talent van Limafotografie is om hier toch altijd als eerste bij te zijn. En dat terwijl niemand het in de gaten heeft. Als fotograaf vindt hij het niet zijn rol om constant op de voorgrond van een evenement of bijvoorbeeld bruiloft te treden. Dit betekent dat hij op een onopvallende manier toch dichtbij weet te komen. Terwijl het feest onverminderd door gaat. Bent u geïnteresseerd in fotografie in Gouda? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Limafotografie. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de werkstukken die Limafotografie aflevert. Weet u al precies waarvoor u Limafotografie nodig heeft? Neem dan contact op met Limafotografie via de telefoon of per mail.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn