Een konijnenhok voor buiten gezocht? Dierenverblijf.com heeft een groot aanbod aan konijnenhokken voor buiten!

23 March 2019

Posted in Dieren en Toebehoren

Konijnen zijn echte buitendieren en vinden het dan ook heerlijk om van de natuur om zich heen te genieten. Lekker knabbelen aan het gras of graven in het zand? Met een konijnenhok die buiten kan staan ben je bij dierenverblijf.com op het goede adres. Zij hebben een groot aanbod aan konijnenhokken die speciaal voor buiten zijn gemaakt! Bekijk het complete aanbod eenvoudig en overzichtelijk: dierenverblijf.com

Het ideale konijnenhok voor buiten!

Ben je specifiek opzoek naar een konijnenhok met mooie grote buiten ren, zodat jouw konijnen lekker de ruimte hebben? Of zoek je een konijnenhok van bijvoorbeeld kunststof, omdat dit eenvoudiger schoon te maken is? dierenverblijf.com biedt allerlei verschillende soorten, maten, kleuren en indelingen aan. Zo vind je eenvoudig het ideale konijnenhok voor buiten dat past bij jouw wensen! Konijnenhokken zijn er werkelijk waar in alle maten verkrijgbaar. Het is belangrijk om te kiezen voor een verblijf waar jouw konijnen de ruimte in hebben. Niemand wil ten slotte zijn of haar beestjes de rest van hun leven in een mini hok zonder creatieve mogelijkheden stoppen! dierenverblijf.com biedt daarom een uitzonderlijk groot aanbod met giga konijnen rennen aan! De konijnenhokken zijn allemaal speciaal voor buiten. Waterdicht bij het slaapgedeelte en van speciaal hout, zodat vocht er niet goed in kan trekken. Ze zijn er tevens in verschillende stijlen te verkrijgen. Een ware uitbreiding van jouw tuin dus!

Buiten konijnenhokken met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Heb je een bepaald budget in gedachten die je wilt investeren in een prachtig nieuw konijnenhok voor buiten? Dan wil je zeker niet dat het hok snel kapot gaat of dat jouw konijnen er maar kort plezier aan beleven. Voor elke prijs heeft dierenverblijf.com het passende aanbod aan mogelijkheden. Allemaal van goede kwaliteit! Ben je aan het twijfelen over de goede maat of zou je graag persoonlijk advies willen voor het ideale konijnenhok voor buiten? Bespreek dan eenvoudig met een van onze vriendelijke collega’s waar je naar opzoek bent en aan welke eisen het buitenverblijf dient te voldoen. Via de chat de website kun je ze direct bereiken voor vragen!

Review A. Gravenbel – Buiten konijnenhok Pagoda Large 

Voor mijn twee konijnen ben ik een hele tijd opzoek geweest naar een goed konijnenhok voor buiten. Ik vind het belangrijk dat het er mooi uitziet en past bij de rest van mijn tuininrichting. Na lang zoeken ben ik terecht gekomen op de website van dierenverblijf. Wat een groot aanbod hebben zij daar! Ik twijfelde tussen verschillende verblijven en heb toen via de chat gevraagd wat ze mij zouden aanbevelen. Ik kreeg snel en geheel volgens mijn wensen 2 mogelijkheden terug en toen heb ik de keuze gemaakt voor konijnenverblijf Pagoda Large! Een prachtig verblijf. Stevig en mijn konijnen hebben een mooi warm verblijf voor in de nacht. Ze kunnen nu lekker genieten van het gras en het was zo in elkaar gezet met 2 mensen. Super blij mee en mijn konijnen ook! 

Voordelen bestellen konijnenhok voor buiten bij dierenverblijf.com:

  • Snelle levertijden, voor 17:00 uur besteld is de volgende dag al thuis
  • Gratis verzenden boven de €50,-
  • Groot aanbod aan kwaliteit mogelijkheden
  • Diverse kleuren, maten en indelingen beschikbaar
  • Top aanbod aan echte grote konijnenverblijven voor buiten
  • Vriendelijke klantenservice
  • Persoonlijk advies op maat
  • Goede prijs-kwaliteit verhouding

Bestel eenvoudig en snel jouw mooie nieuwe buiten konijnenhok en geef jouw konijnen heerlijk de ruimte in een veilig en geschikt konijnenhok van dierenverblijf.com: dierenverblijf.com/konijn-en-knaagdier/konijnenhokken/konijnenhok-met-ren/” target=”_blank” style=”background-color: rgb(255, 255, 255); color: rgb(35, 82, 124); outline: 0px;”>dierenverblijf.com/konijn-en-knaagdier/konijnenhokken/konijnenhok-met-ren/!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn