Denkt u er ook over na uw trouwringen online te kopen?

1 April 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Online trouwringen kopen is helemaal van deze tijd. Het klinkt wellicht een beetje vreemd en misschien wat onpersoonlijk, maar dat hoeft absoluut niet zo te zijn. Inmiddels zijn de meeste webshops prachtig ingericht en zelfs mooier dan de fysieke winkels. Juwelier de Tijd is daar een voorbeeld van. Kijk maar eens op juwelierdetijd.nl waar je kunt zien welke online trouwringen online allemaal beschikbaar zijn. Het is werkelijk een prachtige collectie, waar veel mogelijkheden aan het licht komen. Sowieso is het mooi om op deze manier te oriƫnteren, en daarna kunt u altijd een afspraak maken om de ringen in het echt te bekijken. Zo weet u precies wat er in de collectie zit en kunt u zelfs inspiratie opdoen om daarna uw eigen ring te laten ontwerpen. Dat is natuurlijk helemaal super romantisch. Kijkt u eens op juwelierdetijd.nl voor alle mogelijkheden en de prachtige collectie. Als u wilt kunt u daarna uitgebreid de mogelijkheden bespreken met onze deskundige adviseurs. Zo zorgen we samen dat u de ring van uw dromen kunt vinden! Dat is natuurlijk ontzettend belangrijk.

Ervaringen met online trouwringen kopen en vergelijken?

Onze ervaring met het online bestellen van trouwringen is zeker goed. Helemaal wanneer u een specifiek exemplaar in gedachten heeft, en u goed wilt oriĆ«nteren op bijvoorbeeld de mogelijkheden van diamanten, zettingen, goud en zilver, kunt u het internet goed gebruiken om van alles te bekijken en te overwegen. Een winkel kan nooit zo’n groot aanbod laten zien dan het online bekijken van trouwringen u kan bieden. Daarom raden we altijd aan zelf wat voorwerk te doen. Nu kan het natuurlijk dat u verder weinig tijd heeft of op afstand verblijft en daarom uw trouwring niet zelf kan komen bekijken. Het online bestellen van trouwringen werkt veelal prima, en vaak zijn klanten uitermate tevreden wanneer ze hun online gekozen trouwringen ontvangen.

Ook nog een aantal mooie zekerheden bij Juwelier de Tijd

Bij deze juwelier kunnen ze u geweldig adviseren over de online aanschaf van uw trouwringen, maar kunnen ze ook met u meedenken over andere opties, zoals graferen of het op maat maken van uw trouwringen. Daarnaast biedt deze juwelier een aantal mooie zekerheden waar u zeker geen nee tegen wilt zeggen als consument;

  • geweldige uitgebreide collectie
  • gratis graveren
  • maatgarantie
  • levenslange garantie op materiaal en fabricage
  • diefstal verzekering
  • ontwerp uw eigen trouwring online

In de online webshop van juwelier de Tijd zijn duizenden prachtige ringen te zien. De keuze is er echt reuze en de ringen kunt u daarna altijd met een deskundig juwelier bekijken om te zien of er nog dingen moeten worden aangepast om de online trouwringen helemaal naar uw wens te maken. In Doetinchem is de winkel gevestigd. Ook uw eigen design trouwring ontwerpen is mogelijk. Er zijn vele mogelijkheden, bijvoorbeeld voor verschillende materialen en verschillen in uitstraling van uw ring. Zo kiezen veel paren voor een gouden trouwring, maar wordt ook steeds vaker gekozen voor een combinatie van bijvoorbeeld geelgoud en witgoud, of mat en glanzend materiaal. Alles is mogelijk en de mensen van juwelier de Tijd denken graag met u mee. Neem eens contact met ze op! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn