Boek bij ons een prachtig trouwfeest in Hengelo

28 February 2016

Posted in Nieuws

Een prachtige dag wilt u natuurlijk het liefst vieren op een prachtige locatie. Wij hebben daarom goed nieuws voor u als op zoek bent naar een mooie locatie voor een trouwfeest. Hengelo heeft maar een paar locaties waar u zowel kunt trouwens als een feest geven en ’t Lansink is daar één van. Wij zijn door de gemeente gemachtigd om in ons etablissement het officiële ja-woord te kunnen geven aan u en uw partner. Bovendien kunt u bij ons een compleet arrangement boeken zodat u de hele dag in ons prachtig pand kunt doorbrengen en geen gedoe heeft met tussentijdse ritjes tussen diverse locaties. Wij kunnen namelijk naast het officiële gedeelte u nog veel meer aanbieden zodat u bij ons een fantastisch trouwfeest in Hengelo kunt vieren. Wij zijn naast een trouwlocatie namelijk ook onder andere en restaurant en een hotel. U kunt dus een trouwfeest in Hengelo bij ons geven van begin tot einde. Ons uitstekende restaurant is recentelijk bekroond met een Michelin ster en hier kunnen wij tot 120 personen een fantastisch diner voor u verzorgen. Het echte trouwfeest in Hengelo kan plaatsvinden in onze lounge/bar waar plek is voor ongeveer 150 mensen. Hier kunt u onder het genot van muziek en een hapje en een drankje tot in de late uurtjes de trouwdag vieren. Wilt u daarna niet meer naar huis rijden en uw gasten ook een slaapplaats aanbieden? Ook dat is geen probleem. Als u uw trouwfeest in Hengelo bij ons geeft kunt u ook de 25 kamers die ons hotel heeft boeken voor een overnachting. Uiteraard zit hier ook fantastisch bruidssuite in waar u samen kunt nagenieten van de prachtige dag die u heeft gehad in ’t Lansink. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons één of enkele van de onderdelen van uw trouwfeest in Hengelo plaats te laten vinden. Wij kunnen bijna altijd voldoen aan uw wensen, dus neem vooral eens contact met ons op als u benieuwd bent wat wij u kunnen bieden. Ons uitstekende personeel staat altijd voor u klaar om een prachtig trouwfeest in Hengelo te geven.

Een trouwfeest in Hengelo op een buitenlocatie geven?

Naast dat wij u een compleet trouwfeest in Hengelo aan kunnen bieden die geheel binnen plaats zal vinden, is het ook mogelijk om bij ons (gedeelten van) de trouwdag buiten te houden. Wij hebben een prachtig tuin die recentelijk is opgeknapt en waar wij sinds kort ook uw trouwfeest in Hengelo kunnen organiseren. Wat is er namelijk lekkerder dan trouwen in de open lucht als het heerlijk weer is? Wij kunnen het zo snel niet bedenken. Wij kunnen u bovendien ook helpen als u op diverse andere buitenlocaties een trouwfeest in Hengelo wilt geven. Wij zorgen dan dat alles goed geregeld is op deze buitenlocatie en verzorgen vervolgens bijvoorbeeld het diner of het trouwfeest in Hengelo in ons eigen pand. De locaties waar u bijvoorbeeld de trouwceremonie kunt doen zijn:

  • Landgoed Singraven
  • Hof te Boekelo
  • In een historische trein in het Museum Buurtspoorweg

U kunt dus voor meerdere onderdelen van uw trouwfeest in Hengelo bij ons terecht en bovendien is dit op meerdere locaties in de buurt mogelijk. Wij kunnen u daarnaast ook een professionele ceremoniemeester aanbieden die u en uw familie en vrienden alle zorgen uit handen zal nemen. Het regelen van een trouwfeest in Hengelo is daardoor voor u zeer gemakkelijk omdat u zelf helemaal niks meer hoeft te regelen. U kunt zich lekker bezighouden met alle geliefden van u die aanwezig zijn zonder u druk te hoeven maken over bijvoorbeeld het eten, drinken en andere randzaken. Veel klanten hebben dit als zeer prettig ervaren, dus als u hierover nadenkt dan kan het zeker lonen om even bij ons te informeren hoe de vork precies in de steel steekt. Uiteraard kunt u alle persoonlijk wensen die u heeft voor uw trouwfeest in Hengelo bij ons kwijt. Wij doen er alles aan om er voor alle betrokkenen een onvergetelijke dag van te maken.

Vier de prachtige dag in ons historische pand

Een trouwfeest in Hengelo die geheel of voor een gedeelte in ons pand plaats zal vinden is altijd zeer memorabel. Niet alleen omdat wij uitstekende service bieden en de wensen van al onze klanten laten uitgaan, ook omdat wij een prachtig monumentaal pand in de stad hebben. Wij vieren binnenkort ons 100-jarig bestaan en door goed met het pand om te gaan zijn veel elementen nog in de originele staat. Uiteraard is de aankleding en de service helemaal van nu, maar u zult zich zeker prettig voelen in de prachtige omgeving die wij kunnen verzorgen voor uw trouwfeest in Hengelo. Bent u dus op zoek naar een locatie voor uw trouwerij of die van een dierbare dan kan het zeker lonen om even langs onze website te gaan of contact op te nemen met ons. Wij kunnen een compleet pakket bieden waardoor onze locatie genoeg is om alle gedeelten van de trouwerij de vieren. Het is uiteraard ook mogelijk om bijvoorbeeld alleen een diner of een feest bij ons te organiseren. Wij kunnen aan bijna alle wensen voldoen, dus schroom niet om ons te vragen. Bij ’t Lansink bieden wij onze klanten niks dan het allerbeste en zullen wij er alles aan doen om er een prachtige dag van te maken. Een bruiloft om nooit te vergeten begint en eindigt bij ’t Lansink!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn