Wat is het nut van enveloppen bedrukken?

1 February 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Zogedrukt - Enveloppen bedrukkenIn deze tekst staat centraal de vraag naar wat het nut van enveloppen bedrukken is. Want waarom zou u dit doen? Welnu, we geven u het antwoord. Lees dus vooral verder. Met name ondernemingen geven vaak opdracht tot het enveloppen bedrukken. Stelt u het zich maar eens voor: elke dag worden er vanuit uw kantoor wel brieven verstuurd naar adressen door het hele land. Voor een mooie en tegelijkertijd uniforme uitstraling van uw bedrijf is het van groot belang dat deze brieven een beetje mooi verpakt zitten. Anders gezegd: dat u kiest voor mooie en gelijke enveloppen. Om dat allemaal te bewerkstelligen, moet u een bedrijf uw enveloppen laten bedrukken. Denk maar eens aan de Belastingdienst. Deze instantie gebruikte tot voor kort dezelfde blauwe enveloppen, bij velen gevreesd. Niet alleen met een brief kunt u een boodschap overbrengen, maar ook met wat er omheen zit. Het gaat immers in deze eeuw niet alleen meer om de inhoud, maar ook om de verpakking. Er zijn ook sceptische mensen die denken dat er vanzelf een dag komt waarop er geen post meer wordt bezorgd maar alles via de e-mail gaat. Dat mag zo zijn, maar die dag is nog lang niet in het vizier. Gaat u immers maar eens na hoeveel post uw firma nog dagelijks de deur uitstuurt. En bedenkt u zich dan ook eens wat u zelf allemaal binnenkrijgt. Fysieke brieven hebben toch het voordeel van een grote betrouwbaarheid: de kans dat iemand met een A4’tje heeft lopen klooien is beduidend kleiner dan de kans dat iemand even een mailtje aanpast in zijn eigen voordeel. Daarin ligt dan ook de reden dat enveloppen bedrukken anno 2016 nog altijd in trek is. Aarzel daarom geen moment langer, maar ga vandaag nog over op het enveloppen bedrukken.

De oneindige mogelijkheden van enveloppen bedrukken

Heeft u naar aanleiding van het lezen van de vorige paragraaf inderdaad besloten dat het enveloppen bedrukken ook wat voor u is, dan bent u er nog niet. Want welke mogelijkheden zijn er dan allemaal? Waar moet u op selecteren? Hoe kunt u het enveloppen bedrukken zo efficiënt mogelijk laten gebeuren? Het is zaak om een zo goed mogelijke indruk te maken bij al uw zakelijke relaties. Daartoe heeft u een veelheid aan keuzes. Bij ZoGedrukt.nl bieden we een enorm aantal opties aan om te variëren. Opgesomd gaat het om de volgende keuzes die u moet maken:

  • formaat
  • materiaal
  • bedrukking
  • sluiting
  • venster
  • gewicht
  • oplage

Al deze opties samen maken duidelijk op welke prijs u uitkomt. Wij kunnen u wel verzekeren dat we een enorm hoge kwaliteit voor een lage prijs bieden. Veel van de met ons concurrerende bedrijven zeggen wel dat de klant bij hen koning is, maar daar komt in wezen niets van terecht. Ze zeggen dit gewoon, als een loze slogan. Bij ons is het echter de harde waarheid. Wij hebben namelijk nog nooit een klant zien huilen. Sterker nog: we kennen alleen maar lachende gezichten. Stuk voor stuk zijn onze cliënten erg tevreden over onze service. En deze boordelingen over het bij onze toko enveloppen bedrukken worden niet uit de duim gezogen, want kijkt u maar eens tussen de beoordelingen op onze website. Wilt u grote enveloppen bedrukken? Geef het dan gewoon aan. Wilt u een bepaald materiaal? Daarin valt ook te variëren. Opteert u voor een gegomde sluiting of een striplock-afsluiting? Laat het ons vooral weten. Kiest u voor de standaard van 120-grams enveloppen, of heeft u zwaardere in gedachte voor wat meer cachet (en overigens ook: voor hogere kosten van de verzending van uw post). Wilt u dat er bij het enveloppen bedrukken gelijk een venster aan wordt gebracht en zo ja, mag dat links of rechts komen? Geeft u ons uw wensen door, dan maken wij al uw dromen bewerkelijkheid.

Een zeer hoge kwaliteit voor een erg lage prijs

Eerder werd al even aangestipt dat u bij ons een erg hoge kwaliteit voor een dan weer lage prijs krijgt. Wij van ZoGedrukt.nl houden de verhouding tussen de kwaliteit en prijs van enveloppen bedrukken steeds goed in de gaten. We werken aan nieuwe machines die de stuksprijs nog verder omlaag halen. We maken scherpe deals met onze toeleveranciers. Al die facetten maken dat het ook voor u voordelig is ons het enveloppen bedrukken te laten doen. Wij werken dagelijks met een veelheid aan orders, die soms heel groot zijn. Dat biedt als voordeel dat we de prijs voor iedereen laag kunnen houden. U kunt dat zelf ook wel nagaan: hoe groter een bepaalde onderneming is, hoe (relatief) lager de vaste kosten ervan zijn. En dat betekent weer: hoe lager de prijs voor u is. Het enveloppen bedrukken kunt u dus het beste door ons gespecialiseerde bedrijf laten doen. Neem snel contact met ons op. We vertellen u graag wat de normale afmetingen zijn en voor welk gewicht uw concurrenten zijn gegaan. Wilt u net wat meer indruk maken met het enveloppen bedrukken, dan houden we daar natuurlijk rekening mee. Surf snel naar de site van onze firma. Daar ziet u wat meer voorbeelden staan, zodat u alvast wat inspiratie op kunt doen. We geven u graag een offerte die is toegesneden op uw persoonlijke situatie, althans de situatie van uw bedrijf. 5.000 enveloppen bedrukken we al voor het luttele bedrag van € 181,83. Wacht niet langer, maar geef ons vandaag nog opdracht tot het enveloppen bedrukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn