Een cursus schilderen in Amsterdam is geweldig

20 November 2018

Posted in Coaching en Workshops

Het is van groot belang dat je een hobby hebt waar je blij van wordt. Ik houd er bijvoorbeeld heel erg van om creatief bezig te zijn. Ik werk fulltime als secretaresse op een kantoor en ik heb het erg naar mijn zin. Maar ik wil zo nu en dan een cursus schilderen in Amsterdam volgen. Dan kan ik mijn creativiteit kwijt en kan ik mijn gedachten even loslaten en ontspannen. Ik vind een cursus schilderen in Amsterdam echt heerlijk, en er komen ook nog eens leuke schilderijen uit. Ik hoef echt niet de beste te worden, ik doe het voornamelijk omdat ik het leuk vind. Omdat ik dan mijn hoofd kan leegmaken en weer even mijn batterij kan opladen. Maar daarbij vind ik het wel leuk als ik me kan ontwikkelen als kunstenaar. Ik wil wel blijven leren en ervoor te zorgen dat ik steeds een beetje beter word. Toen ik op een gegeven moment een cursus schilderen in Amsterdam volgde, merkte ik dat het meer om het samenkomen ging, om het kletsen. Dat vond ik minder leuk worden, bovendien had ik een nieuwe uitdaging en impuls nodig, dus ik ging op zoek naar een nieuwe cursus schilderen in Amsterdam.

Ga voor een cursus schilderen in Amsterdam naar Vincent van Oss

Gelukkig wordt er echt wat moois aangeboden als het om een cursus schilderen in Amsterdam gaat. Op een gegeven moment ben ik terecht gekomen bij Vincent Van Oss. Hij is zelf kunstenaar, dat vond ik echt geweldig. Ik ging naar vincentvanoss.nl en al snel ontdekte ik zijn werken. Ik had gelijk het gevoel dat ik veel van hem zou kunnen leren en ik besloot me meteen op te geven voor een cursus schilderen in Amsterdam. Ik zou iedereen die van schilderen houdt echt willen adviseren om de site van Van Oss te checken om ten eerste te kijken wat hij allemaal voor moois kan maken. Lees dan ook vooral door wat hij allemaal te bieden heeft als het om een cursus schilderen in Amsterdam gaat:

  • Individuele begeleiding
  • Voor beginners en gevorderden
  • Ook cursus tekenen mogelijk

Dit zijn allemaal belangrijke punten die zeker niet bij alle schildercursussen worden aangeboden. Ik heb er inmiddels een cursus gevolgd, dus ik weet uit eigen ervaring dat je heel goed individueel wordt begeleid. Daarom is het ook geschikt voor meerdere niveaus. Het is zo fijn om echt persoonlijke begeleiding te krijgen, dat had ik eerder niet. Daardoor maak ik een ongekende ontwikkeling mee.

Leer nog beter schilderen van Van Oss

Ik vind het heel bijzonder om deze schildercursus bij Vincent van Oss te volgen. Hij is zo bevlogen, betrokken en weet het goed op de deelnemers over te brengen. Dat werkt heel inspirerend en daarbij maakt hij ook de tijd vrij om je als individu te behandelen. Je kunt tussendoor je eigen vragen stellen en hij kan je dan ook van tips voorzien die echt voor jou van belang zijn. Dat vind ik geweldig, dat maakt het schilderen zeker een stuk leuker. Ik ga elke keer met plezier naar de cursus, ik zou het echt iedereen aanraden die interesse heeft in schilderen. Want het is geschikt voor alle niveaus, dat maakt het extra leuk. Ik vind het fantastisch om andere deelnemers te zien groeien, het is heel bijzonder om ook bij elkaar te kijken en van elkaar te leren. Ik ben heel blij met Vincent van Oss als leraar en ik heb al veel van hem geleerd. En ik verwacht in de toekomst nog veel meer van hem te leren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn