Bij ons kunt u een eendaagse cursus keurmeester volgen

20 November 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wanneer u veel met elektrische apparatuur werkt binnen uw bedrijf, bent u verplicht om deze regelmatig te controleren. U kunt dit uitbesteden aan een bedrijf, maar wanneer u er zelf de zorg voor wilt dragen, kunt u dit ook zelf doen. Dit mag u echter niet zomaar doen. Het is namelijk nodig om een certificaat te halen. Hiermee kunt u laten zien dat u de cursus keurmeester heeft gevolgd en dat u dus gemachtigd bent om de keuringen uit te voeren. Wij willen u graag uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken wanneer u wel interesse heeft in een cursus keurmeester. Het is namelijk zo dat wij deze al sinds jaar en dag aanbieden en dat u bij ons daarom de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Veel tijd hoeft u niet vrij te maken voor de cursus keurmeester. Het is namelijk zo dat u deze in een dag kunt halen. Mocht u daarom wel oren hebben naar deze cursus, dan nodigen wij u van harte uit om even naar onze site te komen kijken. Hier kunt u namelijk alles lezen over de inhoud van de cursus keurmeester, maar ook kunt u hier zien waar u deze cursus keurmeester allemaal kunt komen volgen. Mocht u namelijk in het zuiden van het land wonen, dan is het goed om te weten dat u niet helemaal naar het noorden hoeft af te reizen om uzelf te kwalificeren als keurmeester. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen verwelkomen. Wij staan altijd voor u klaar om u ook persoonlijk voor te lichten over het hoe en wat omtrent de cursus keurmeester, maar wij willen u eerst vragen om een keer naar Ingeniumbedrijfsadvies te komen kijken.

U kunt korting krijgen op de cursus keurmeester

Wanneer u de cursus keurmeester alleen wilt volgen, betaalt u daar 239 euro voor. Wanneer u echter met meerdere mensen van uw bedrijf een cursus keurmeester wilt komen volgen, kunnen wij u aanzienlijke kortingen bieden. Wij raden u daarom ook aan om de cursus keurmeester met meerdere mensen te komen volgen. Het is namelijk ook beter voor uw bedrijf wanneer u de keuringen niet altijd door een persoon laat uitvoeren omdat een persoon namelijk een bepaald vast keurpatroon aanneemt, zoals wij dat in ons vakgebied noemen. Een tweede persoon heeft weer een heel andere blik en deze kan dingen zien die u over het hoofd heeft gezien en vice versa. Het is daarom goed om te weten dat wanneer u bij ons de cursus keurmeester komt volgen, u altijd korting krijgt. Dit kan al snel vele tientallen euro’s schelen. Aarzel daarom niet meer langer en kom u met uw gehele bedrijf opgeven. Zo beschikt u altijd over voldoende mensen die kunnen keuren. Wij zorgen er graag voor dat u binnen een dag alles te weten komt over wat u moet weten en wij garanderen u dan ook dat wanneer u goed deelneemt aan de gehele dag, u aan het eind van de dag uw certificaat in ontvangst kunt nemen.

Geef u vandaag nog op via onze site

Wanneer u graag al op korte termijn zou willen beginnen met de curus, dan kunt zich een keer wenden tot onze site. Het adres van onze pagina is Ingeniumbedrijfsadvies.nl. Hier kunt u:

  • meer lezen over onze mogelijkheden
  • bekijken wat wij u allemaal zullen leren
  • het contactformulier invullen om u te helpen

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken. Wij gaan graag met u aan de slag.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn