Afvalcontainers huren

20 November 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Afvalcontainers huren is de oplossing voor jouw bedrijf op het moment dat jullie meer afval verzamelen dan je via de kliko aan kunt bieden bij de gemeente. Als je begint met je onderneming, dan zijn de afvalstromen vaak redelijk beperkt. Maar na verloop van tijd zal het steeds meer gaan worden als jouw werkzaamheden ook steeds meer worden. Natuurlijk ligt het er wel aan wat voor soort onderneming je hebt, bij een horecazaak of een productiebedrijf zul je grotere afvalstromen hebben dan op een kantoor. Maar er komt altijd een punt waarop afvalcontainers huren de logische oplossing is, ook als je enkel kantoorwerkzaamheden hebt. Hoe meer medewerkers er zijn, hoe groter de afvalstromen zullen worden. Werknemers zullen bijvoorbeeld lege flesjes of voedselverpakkingen weg willen gooien, of schillen van fruit. Ook zul je regelmatig wat papieren weg moeten doen. Zo zijn er dus verschillende afvalsoorten binnen alle ondernemingen en vaak is dit gewoon meer dan je in een kliko van de gemeente kwijt kunt. Deze worden immers maar zeer beperkt geleegd en dan kun je tegen het probleem aanlopen dat jij je afvalzakken gewoon niet meer kwijtraakt. Afvalcontainers huren is dan de oplossing!

Wat voor afvalcontainers huren?

Wil jij afvalcontainers huren, dan heb je de keus uit veel verschillende mogelijkheden. Een belangrijk punt is natuurlijk het scheiden van afvalstromen, niet alleen binnen huishoudens is dit van belang, maar ook binnen bedrijven. Door zo goed mogelijk gescheiden in te zamelen, worden de mogelijkheden voor recycling groter en dat is natuurlijk positief in het kader van duurzaamheid. Minder afval is natuurlijk nog beter, maar hier heb je lang niet altijd invloed op. Goed scheiden kun je echter wel zelf doen en op die manier kun je dus een steentje bijdragen aan een beter milieu. Je kunt speciale afvalcontainers huren voor:

  • papier en karton
  • vertrouwelijke documenten
  • glas
  • swill
  • plastic
  • restafval

Jij zult misschien niet al deze verschillende soorten nodig hebben, niet ieder bedrijf heeft immers dezelfde afvalstromen. Tegelijkertijd wil je de hoeveelheid restafval natuurlijk zo klein mogelijk houden. Het is daarom dan ook zaak om te kijken voor welke afvalsoorten jij gewoon de kliko kunt blijven gebruiken en voor welke jij een grotere container nodig hebt. Op die manier zorg je ervoor dat je niet meer afvalcontainers huren gaat dan nodig is en dat je toch alles weg kunt gooien wat je weg wilt gooien.

Verschillende maten

Je kunt niet alleen afvalcontainers huren voor verschillende afvalsoorten, maar je hebt ook keus uit verschillende groottes. Als jullie hoeveelheid afval beperkt is, dan kun je met een kleiner formaat volstaan, terwijl voor andere bedrijven een zo groot mogelijk exemplaar juist misschien de beste keus is. Wat voor soort container jij ook zoekt en hoe groot of klein deze ook moet zijn, je kunt het altijd huren bij Bedrijfsafval.nl! Zij bieden een grote variëteit op dit gebied aan, waardoor zij voor alle bedrijven geschikte oplossingen kunnen bieden! Je hebt bij hen bovendien niet alleen het voordeel dat je heel veel verschillende soorten afvalcontainers huren kunt, maar ook dat je bij hen zelf kunt bepalen hoe vaak ze geleegd worden. Je kunt alles zelf heel eenvoudig online regelen via bedrijfsafval.nl en de prijzen die je hier ziet staan, zijn ook de daadwerkelijke prijzen die zij vragen. Er komen niet achteraf opeens nog allerlei kosten bij. Zo weet je altijd meteen waar je aan toe bent en heb je meteen je maandelijkse kosten duidelijk in kaart. Wil jij afvalcontainers huren, omdat de kliko’s niet voldoende ruimte meer bieden voor al je bedrijfsafval? Dan moet je dus bij bedrijfsafval.nl zijn!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn