Nieuwe gewoontes opzetten met personal training Breda

19 November 2018

Posted in Coaching en Workshops

Ik zal eerlijk zijn: ik ben iemand die veel programma’s en trainingen gevolgd heeft. Maar elke keer heb ik het voortijds opgegeven omdat het te veel moeite kostte, niet in mijn plan paste of omdat ik er gewoon niet meer door wilde gaan. Erg handig was dit overigens niet. Mijn overgewicht maakte mijn leven zwaar en ik had dagelijks te weinig energie om alles te doen wat er op de lijst met taken stond. Ik wist dat er verandering in moest komen, ik wist alleen nog niet op welke manier ik dat moest doen. Tot ik de website van personal training Breda zag. Alles wat ik daar zag, sprak me aan:

  • Advies op maat;
  • Pushen en remmen waar nodig;
  • Binnen en buiten trainen;
  • Het ontwikkelen van nieuwe gewoontes.

Vooral het eerste en laatste punt waren de dingen waar ik naar op zoek was maar wat ik nog niet wist. Advies op maat in plaats van voedingsschema’s die zogenaamd bij elk persoon passen en het ontwikkelen van nieuwe gewoontes zodat de nieuwe levensstijl gemakkelijk vol te houden is. Personal training Breda was precies wat ik zocht!

Meer succes met personal training Breda

Toen ik voor het eerst op gesprek ging met de mensen van personal training Bredasc schrok ik wel een beetje als ik eerlijk ben. Alles wat er te vinden is, heeft te maken met training. Dus niet eens een televisie of iets dergelijks. Ik werd goed opgevangen bij personal training Breda waar veel vragen gesteld werden en waar duidelijk geluisterd werd naar de antwoorden. Ik vertelde hoeveel gewicht ik wilde verliezen en dat ik vooral meer energie wilde en na een korte sessie werd verteld dat de doelen realistisch waren en dat er direct een schema opgesteld zou worden. Slik! Direct aan de slag? Er was geen ontkomen aan. Personal training Breda wilde er direct werk van maken en dat was misschien maar goed ook. Nu, drie maanden later, ben ik al de helft van het gewicht kwijt dat ik als streven opgegeven had en merk ik dagelijks dat ik meer energie heb. Trappen zijn geen probleem meer, ik heb mijn slaapritme beter onder controle en krijg op elk gewenst moment advies over de keuzes die ik maak qua eten en drinken. Zelfs op het gebied van stressmanagement is mijn leven compleet ondersteboven gezet, met enorme successen als gevolg. Ben je ook op zoek naar de manier waarop je wel je doelen kunt bereiken en klinkt personal training Breda goed na het lezen van mijn ervaringen? Kijk dan eens op bredasc.com.

Meer uit het leven halen

Ik moest het roer wel omgooien toen de artsen me vertelden dat ik mijn eigen lichaam en organen aan het slopen was. Ik wilde er ook echt iets aan doen, maar een standaard sportschool of afvalprogramma is niets voor mij. Ik heb mensen nodig die me kunnen motiveren en die geen genoegen nemen met excuusjes. Bij personal training Breda wordt gewerkt, er wordt meegedacht en er wordt gepland zodat je doelen kunt bereiken. Niet alleen de doelen in de sportschool zelf. Vooral buiten het sporten om heb ik grote veranderingen gemerkt. Zo ga ik nooit meer naar de kroeg, heb ik een vriendin en kan ik eindelijk de kleding aan die ik zelf wil dragen in plaats van het zoeken naar de juiste maat. Mijn leven is vooral kwalitatiever geworden nu ik meer kan doen en meer kan genieten van de dingen en mensen om me heen zonder me zorgen te maken over mijn gewicht of energie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn