Een keycord personaliseren doe je hier!

14 December 2019

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Als u op zoek bent naar een leuk relatiegeschenk dat mensen ook daadwerkelijk in het dagelijks leven kunnen gebruiken is een keycord misschien wel precies wat u zoekt. Deze kunt u bestellen in de webshop van De Reklame Shop. Dit is een bedrijf dat zich met hun assortiment richt op de zakelijke markt, omdat vrijwel al hun producten te personaliseren zijn. Zo’n keycord personaliseren is een slimme zet, want het product wordt door veel mensen ook echt gebruikt. Op die manier komt je logo dus op een goedkope manier bij veel mensen onder de aandacht. En dat is natuurlijk precies de bedoeling achter het weggeven van gepersonaliseerde relatiegeschenken. Wat voor geschenk je ook zoekt voor je klanten, collega’s of andere relaties, bij De Reklame Shop hebben ze het gegarandeerd. Je kunt in hun webshop niet alleen zo’n gepersonaliseerd keycord bestellen (die overigens ook wel lanyard wordt genoemd) maar ook allerlei andere relatiegeschenken, zoals:

  • Textiel als tassen, dekens en kussens
  • Sport- en spelartikelen zoals ballen, fluitjes en toeters
  • Kantoorartikelen zoals pennen, schrijfblokjes en etuis

Dit is slechts een kleine selectie van het enorme assortiment personaliseerbare relatiegeschenken dat je kunt bestellen in de webshop van De reklame Shop. Ze zijn met recht één van de grootste aanbieders van dit soort geschenken en op hun website vindt je echt super veel originele weggevers.

Waar laat je duurzame relatiegeschenken maken?

Bij De Reklameshop hebben ze natuurlijk ook aan de ondernemer gedacht die de voorkeur geeft aan duurzame relatiegeschenken. Iets weggeven is namelijk altijd leuk, maar steeds vaker wordt erbij stilgestaan wat voor impact het betreffende product eigenlijk heeft op onze planeet. Het is helemaal niet zo moeilijk om duurzamer te leven, en je kunt je steentje bijdragen door voor duurzame relatiegeschenken te kiezen. Zelfs het keycord is bij De Reklame Shop verkrijgbaar in een duurzame variant! Deze is gemaakt met bamboe als grondstof en leverbaar in diverse kleuren. Het geeft toch een prettiger gevoel als je je klanten een keycord cadeau doet die zoveel mogelijk op een duurzame manier geproduceerd is. Op die manier kun jij als ondernemer een verschil maken. Je koopt ze immers groot in, en dus kun je daarmee zelf kiezen wat voor impact je maakt. 

Waar kun je een keycord voor gebruiken?

In vrijwel elk huishouden is wel een keycord (oftewel lanyard) te vinden. Ze worden natuurlijk gebruikt om een sleutelbos aan de hangen zodat deze niet zoekraakt. Het originele idee achter het lanyard is dat mensen deze om hun hals kunnen hangen. Op die manier heb je je sleutels altijd heel letterlijk bij de hand. In de praktijk echter blijkt dat de meeste mensen dit niet doen, maar hem gewoon, met keycord en al in hun tas gooien. Als de lanyard een felle kleur heeft vinden ze hem zo gemakkelijk terug, of dat nu in hun tas is of als ze niet meer weten waar in huis ze hem hebben gelaten. Wil je dus een keycord personaliseren om weg te geven als relatiegeschenk? Doe er dan slim aan deze in een opvallende kleur te laten produceren, dit kunnen je klanten namelijk vast waarderen! jouw logo of bedrijfsnaam zal vanaf dat moment bij heel veel mensen onder de aandacht komen. Niet voor niets zijn relatiegeschenken zo’n slimme manier van marketing voeren! .

https://www.dereklameshop.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn