Leer bij ons rijden met een aanhanger

26 November 2018

Posted in Cursus en Opleidingen

Als u een bedrijf heeft dat vaak zware goederen moet vervoeren, dan is het verstandig om uw E rijbewijs te behalen. Met dit rijbewijs mag u namelijk rijden met een aanhanger. Wanneer u namelijk alleen uw B rijbewijs heeft, mag u weliswaar ook rijden met een aanhanger, maar daar zijn restricties aan gebonden. Wanneer u namelijk wilt rijden met een aanhanger die zwaarder is dan 750 kilo, dan moet u daar een speciaal rijbewijs voor halen. Veel mensen denken dat deze grens niet snel bereikt is, maar de praktijk laat het tegenovergestelde zien. Vandaar dat wij u willen uitnodigen om een keer naar onze site te komen kijken wanneer u graag wilt rijden met een aanhanger. Wij zijn namelijk een rijschool waar u lessen kunt volgen in het rijden met een aanhanger. Wij zijn al vele jaren actief als rijschool en wij hebben al heel veel mensen aan E bewijs mogen helpen. Dit is namelijk het bewijs dat u met een wagen mag gaan rijden. Wij bieden u de mogelijkheid om al op heel korte termijn met de lessen te beginnen. Zo hoeft u er nooit bang voor te zijn dat het nog maanden duurt voordat u het benodigde papiertje heeft gehaald. Bovendien doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat u dit papiertje voor een goede prijs kunt halen. Wij staan er als rijschool namelijk om bekend dat wij goede lessen bieden tegen lage prijzen. Dit geldt in het bijzonder voor het E rijbewijs. Doorgaans zijn een of twee dagen genoeg om u het rijden met een aanhanger onder de knie te laten krijgen. U kunt dan ook meteen het examen gaan doen. Negen van de tien mensen slagen in een keer dus een herexamen komt zeer zelden voor. Kijk voor meer informatie over onze lessen even op Bertvdhoek.nl.

Wij leren hoe u veilig kunt rijden met een aanhanger

Als u zich bij ons opgeeft voor lessen, zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de eerste les in te plannen. Wij zorgen er graag voor dat u snel bij ons aan de slag kunt gaan zodat u al op heel korte termijn het examen kunt afleggen. Wij hebben namelijk altijd wel ruimte om u de lessen voor het rijden met een aanhanger te geven. Ook wanneer u nog geen regulier rijbewijs heeft, kunnen wij u helpen. Wij zijn namelijk een professionele rijschool en dat betekent dat wij alle lessen verzorgen die nodig zijn om uiteindelijk veilig aan het verkeer te kunnen deelnemen. Wij hebben diverse pakketten in ons aanbod, dus als u graag lessen bij ons wilt komen volgen, dan hopen wij u snel een keer op onze pagina te mogen verwelkomen. Hier kunt u zien welke pakketten wij u kunnen verkopen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u voor een vast bedrag de lessen en het uiteindelijke examen kunt inkopen. Kom daarom snel even naar Bertvdhoek kijken. Hier kunt u ook onze contactgegevens vinden voor het geval u zich meteen bij ons wilt opgeven.

Bij ons betaalt u een vaste prijs

Wanneer u lessen bij ons wilt nemen, zorgen wij er graag voor dat u voor een goede prijs geholpen wordt. Vandaar dat wij lespakketten aanbieden voor een vaste prijs. Dit geldt dus ook voor de mensen die met een aanhanger de weg op willen gaan. Kortom:

  • wij bieden u de mogelijkheid om binnen twee dagen uw E rijbewijs te halen
  • u kunt bij ons les nemen met verschillende soorten aanhangers
  • wij bieden u les voor een goede prijs

Kijk snel even op Bertvdhoek.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn