Dubbelwandige bakken online bestellen

27 November 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker hoe je als ondernemer je spullen verpakt en vervoert. Als verkoper van noten en gedroogd fruit heb ik jarenlang met verpakkingen gewerkt die wegwerpartikelen waren. Dat accepteren de meeste klanten niet meer. Hetzelfde geldt voor het transporteren van je waren. Ik heb de overstap gemaakt naar duurzame artikelen en kies tegenwoordig voor dubbelwandige bakken die ik online bestel. Deze bakken gaan veel langer mee dan de houten kisten die ik eerder gebruikte voor mijn noten en fruit. Mijn klanten krijgen hier niet veel van mee, maar omdat ik in het algemeen probeer duurzamer te werken ben ik toch overgestapt op duurzame bakken van Boxpall. Mijn klanten complimenteren me tegenwoordig op mijn biologisch afbreekbare plastic zakjes als ik hen noten verkoop. Sommigen nemen zelfs bakjes mee om verpakkingsmateriaal te besparen. Soms vertel ik geïnteresseerden dat ik ben overgestapt op de dubbelwandige bakken voor transport. Ook daar krijg ik bewondering voor. Ik kan bovendien profiteren van een transportmedium dat lang mee gaat en me uiteindelijk ook minder geld kost. De dubbelwandige bakken van Boxpall bestel ik via boxpall.nl.

Voordelen van dubbelwandige bakken

Dubbelwandige bakken zijn ten opzichte van de houten kisten die ik eerder gebruikte veel duurzamer omdat ze langer mee gaan. Ze kunnen beter tegen:

  • Temperatuurschommelingen
  • Vocht
  • Stoten en vallen

Hiermee zijn de bakken alleen al veel handiger om mee te werken. Mijn compagnon is er ook zeer over te spreken. Af en toe bestellen we wat extra dubbelwandige bakken als dat nodig is. Het voordeel van bestellen via Boxpall is dat we dat elk moment online kunnen doen via boxpall.nl. Daarnaast worden de dubbelwandige bakken altijd vrijwel direct geleverd. Ik hoef dus nooit verlegen te zitten om extra transportmateriaal als ik een extra zending heb. We doen namelijk ook regelmatig catering van feestjes, dan moeten we extra spul hebben om onze noten en fruit in te vervoeren. Ook dan maken we dankbaar gebruik van de mooie, handzame bakken van Boxpall. Online bestellen was veel eenvoudiger dan ik van tevoren had gedacht. Het is een klus die we prima tussen de bedrijven door kunnen doen. Ik bestel tegenwoordig mijn verpakkingsmateriaal en andere zaken ook gewoon online. Voor ondernemers is bijna alles wel online te vinden, tegen een scherpe prijs. Het loont om goed prijzen te vergelijken, maar voor de bakken die ik nodig heb kom ik toch altijd weer uit bij Boxpall. De goede service en prijzen zijn nog niet overtroffen door een andere leverancier.

Milieubewust ondernemen

Met de dubbelwandige bakken van Boxpall en het inzetten van recycleerbaar plastic ben ik al een stuk milieubewuster gaan ondernemen. De overheid sponsort tegenwoordig ondernemers die dit soort keuzes maken. Het kost soms toch wat meer om de betere keuze te maken voor het milieu. Gelukkig is dat niet het geval met de dubbelwandige bakken van Boxpall. Deze zijn voor een zeer scherpe prijs online te bestellen. Bovendien zijn de bakken in elk denkbaar formaat verkrijgbaar en is het altijd mogelijk advies in te winnen. Dat heb ik gedaan toen ik over wilde stappen van de houten bakken die ik eerst gebruikte. Het is toch een investering als je over wilt gaan op een nieuw materiaal. Ik kan met trots zeggen dat ik een van de eerste ondernemers was in de regio die milieubewust is gaan werken. Dat straalt op een goede manier af op mijn imago. Steeds meer mensen weten mij te vinden, en dat vertaalt zich door in een hogere omzet en hogere klanttevredenheid.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn