Magneetbord

12 November 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een magneetbord mag eigenlijk op geen enkele werkplek ontbreken, het is een heel handig middel om zaken met elkaar te delen. Zo kun je er bijvoorbeeld werkroosters ophangen, als deze bij jou nog steeds met de hand gemaakt worden. Maar je kunt het ook gebruiken voor bijvoorbeeld het tonen van geboortekaartjes van de kinderen van werknemers of voor andere post die eigenlijk voor iedereen bestemd is. Het is dan heel erg handig om een dergelijk bord in de kantine te hebben. Natuurlijk kun je ook op een prikbord dergelijke zaken ophangen, maar het nadeel is dan dat je er altijd iets doorheen moet prikken, wat toch zonde is van een mooie kaart. Bij een magneetbord beschadig je niets en als de gebruikte magneten niet al te groot zijn, dan kun je bovendien zonder problemen alles lezen dat er op staat. Je kunt hetgeen wat opgehangen is er ook weer heel erg gemakkelijk vanaf halen, waardoor ieder een kaartje echt even op zijn gemak kan lezen, zowel de voorkant als de achterkant ervan kan bekijken zonder dat het eraf halen en weer ophangen veel werk is. Wat dat betreft is een magneetbord dus echt een ideaal product om te hebben!

Magneetbord met whiteboard

Wat je ook steeds meer ziet, is een magneetbord dat tegelijkertijd ook een whiteboard is. Dat is natuurlijk helemaal een handige oplossing, je kunt er dan immers ook berichten voor elkaar snel even opschrijven. Of je kunt het gebruiken voor een presentatie, waarbij je bepaalde zaken uittekent of even uitschrijft, wat voor de toehoorders gewoon soms echt handig is. Je kunt het dan echt multifunctioneel gebruiken! Wat wel altijd belangrijk is bij een dergelijk magneetbord, is dat je hiervoor magneten gebruikt die niet de laag van het whiteboard beschadigen. Sommige magneten hebben nogal scherpe randen, die ervoor zouden kunnen zorgen dat er krasjes op het bord ontstaan. Dat maakt het natuurlijk weer lastiger om er op te schrijven en dat wil je uiteraard voorkomen. Het is daarom van belang dat je er op let dat je bijpassende magneten bij het bord koopt, zodat het er mooi uit blijft zien en gemakkelijk te beschrijven blijft, ook als je er veelvuldig met een magneet iets op hangt. Op die manier kun je het magneetbord echt jarenlang blijven gebruiken!

Verschillende modellen

Als jij een magneetbord wilt kopen dat tegelijkertijd ook een whiteboard is, dan moet je hiervoor absoluut naar Whiteboard-Flipover.nl gaan. Deze webwinkel is gespecialiseerd in dergelijke producten, waardoor je bij hen dan ook echt een ruime keus op dit gebied kunt vinden. Dat zie je bijvoorbeeld terug in de verschillende soorten modellen die zij bieden, je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een:

  • enkelzijdig of dubbelzijdig model
  • verrijdbaar exemplaar
  • bord dat je op de muur op kunt hangen

Wat voor jou de beste keus is, dat hangt er natuurlijk maar helemaal van af hoe jij het wilt gaan gebruiken. Als het magneetbord enkel bedoeld is om in de kantine post op te hangen en belangrijke mededelingen op te schrijven, dan is een muurbord natuurlijk de logische keus. Op die manier neemt het nauwelijks ruimte in beslag en weet iedereen altijd waar hij het bord kan vinden. Wil je het echter ook gebruiken voor presentaties, die in een andere zaal dan de kantine gehouden worden, dan is een verrijdbaar model wel net zo handig, die kun je immers neerzetten waar je maar wilt. Zo zijn er dus verschillende opties, zeker is dat ze bij Whiteboard-Flipover voor iedereen wel een geschikt magneetbord in het assortiment hebben. En koop je die daar, bestel er dan meteen geschikte magneten bij, zodat je het bord niet meteen beschadigt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn