Mooi overhemd

11 January 2019

Posted in Mode en Kleding

In december staat gezelligheid centraal. Bij ons betekent dat we regelmatig wat familieleden bezoeken. Soms hebben we dan ook een kleine of een grote dresscode, dit is afhankelijk van het soort bezoek. Meestal is het wel zo dat mannen dan (een beetje) in het net komen. Een nette spijkerbroek met leuke, maar nette bovenkleding. Soms dragen de mannen een pak. Vrouwen dragen vaak een leuk jurkje, in de soorten jurken wordt regelmatig gevarieerd. Ook dit jaar hebben we weer twee of drie bezoekjes gepland waarbij mijn vriend nette bovenkleding zal dragen. Dit jaar draagt hij een frisse overhemd van Mooi Overhemd, waar hij ontzettend tevreden over is.

Een overhemd met een goede pasvorm

Het fijne aan het bedrijf is dat zij diverse pasvormen aanbieden. Mijn vriend heeft nog wel eens moeite om een goed passend blouse te vinden. Hij is op zich niet heel breed gebouwd, maar heeft wel gespierde armen. Daarnaast is hij ook niet heel erg groot, de meeste overhemden gaan bij hem toch wel een beetje slobberen. Dankzij de verschillende pasvormen heeft mijn vriend nu een mooie blouse gevonden die niet zo wijd valt en tegelijkertijd ook niet veel te strak zit. Dit biedt voordelen voor diverse mannen die moeite hebben met het vinden van een perfect zittend bovenkleding, omdat elke man natuurlijk een andere bouw heeft. Mooi Overhemd biedt verschillende overhemden aan waar achteraf weinig aan vermaakt hoeft te worden. Ook is het voor ons toch wel belangrijk dat bovenkleding niet standaard wit is. Wit is voor een bruiloft, een zomerfeest of een gala. De maand december staat voor sfeerverlichting, knusheid en samenzijn. We hebben daarom gekozen voor een vrolijke, lichte kleur. De uiteindelijke keuze is een limited edition van Venti. De pasvorm is slim-fit, dus dat betekent dat er een klein beetje rek in zit. Erg prettig voor hem en het is mooi om te zien. In de omschrijving staat beschreven dat het als fluweel aanvoelt. Het is natuurlijk geen echt fluweel, maar zacht voelt het overhemd wel aan. Mijn vriend draagt hem nu ook graag en vaker dan normaal. Voor mij is dit een teken dat ik vaker overhemden bij Mooi Overhemd zal kopen. Ik vind het absoluut niet vervelend dat hij vaker overhemden zou willen dragen. Ik vind het namelijk erg leuk wanneer hij een overhemd draagt met een simpele, comfortabele spijkerbroek.

Niet alleen maar overhemden

Het bedrijf biedt overigens ook verschillende stropdassen of strikken aan. Je kunt er dus niet alleen terecht voor overhemden. Het is een verstandige zet van het bedrijf, want zo kun je heel eenvoudig een leuke combinatie creƫren wat vaak niet zo snel gebeurt. De mogelijke pasvormen van de aangeboden overhemden zijn overigens niet eindeloos. Wel zijn er veel meer mogelijkheden bij Mooi Overhemd dan bij een standaard winkel zoals H&M. Dit zijn de mogelijke pasvormen dat de winkel aanbiedt:

  • Body-fit overhemden;
  • Slim-fit overhemden;
  • Slim-fit overhemden met extra mouwlengte, met een lengte van 69 of 72 cm.

Een ander fijn voordeel van een overhemd bij Mooi Overhemd is dat ze strijkbaar zijn. Sommige overhemden zijn zelfs strijkvrij. Voor ons een prettig detail, omdat wij nooit aan strijkwerk doen. Het enige waar je wellicht rekening mee zou kunnen houden is dat de prijzen van de overhemden duur zijn. Dit is uiteraard vergeleken met overhemden van bijvoorbeeld H&M. Toch vinden wij de prijs-kwaliteit verhouding perfect. Er is zoveel meer mogelijk bij MooiOverhemd, dat wij het waard vinden. Wij raden deze leuke mannenwinkel aan en komen zeker nog terug voor een nieuwe kleur of een nieuwe pasvorm. Kijk op mooi-overhemd.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn