Een advocaat letselschade bij een verkeersongeluk

20 January 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Anderhalf jaar geleden heb ik een verkeersongeluk gehad. Ik werd op de fiets aangereden door een auto die aan het uitparkeren was. Omdat de bestuurder niet goed keek, knalde ik onverwachts hard tegen de auto aan, die een snelle bocht maakte vanuit het parkeervak. Door de botsing lag mijn voorwiel geheel in de kreukels, en mijn rechter pols en knie ook. Als je zelf wel eens een verkeersongeluk hebt meegemaakt weet je dat je ontzettend schrikt. Je weet niet wat er gebeurt en alles lijkt bovendien in een split second te gebeuren. Ik en mijn fiets landden op mijn pols. Mijn fiets knalde tegen mijn knie aan. Door de ongelukkige val was mijn rechter pols gebroken en zo goed als verbrijzeld, en was mijn rechter knieschijf gebroken. De bestuurder stapte gelukkig meteen uit en bracht me naar het ziekenhuis. Al snel werd duidelijk dat de autobestuurder niet goed had gekeken, en fout zat. Hoewel ik er eerst niet aan dacht, heb ik op advies van vrienden toch een advocaat letselschade ingehuurd om schadevergoeding te verkrijgen. Via topletselschade heb ik de juridische hulp gekregen die ik nodig had. Ik raad hen van harte aan.

Advocaat letselschade via www.topletselschade.nl

Ondanks dat de bestuurder in eerste instantie behulpzaam was, was het nog lastig om de toedracht in het schadeformulier juist vast te leggen en door hem te laten ondertekenen. Uiteindelijk lukte dit dan toch en hoefde de politie er niet bij worden gehaald. Wel deed dit mij besluiten een advocaat letselschade in te huren, aangezien ik toch wel heel erg baalde van de hele situatie. In mijn zoektocht naar een advocaat letselschade kwam ik al snel uit bij www.topletselschade.nl/advocaat-letselschade/. In de hectische periode na het ongeluk bood de duidelijke website van de Top Letselschade een uitkomst. Na mijn verkeersongeval kon ik eenvoudig contact met hen opnemen en werd ik snel gekoppeld aan een ervaren en prettige letselschadejurist. Top Letselschade werken alleen met slachtoffers met verschillend soort letsel:

  • Verkeersongeval;
  • Bedrijfsongeval;
  • Letsel door een dier;
  • Passagier met letselschade.  

Door het ongeluk was ik slecht ter been, en zat ik 6 maanden alleen thuis met pijn in mijn pols en knie. Gelukkig kon de advocaat letselschade bij mij thuis langskomen. Mijn advocaat letselschade heeft mij ontzettend goed geholpen in het proces van het verkrijgen van de schadevergoeding. Omdat Top Letselschade gebruik maakt van ervaren advocaten werd mijn zaak van te voren goed ingeschat, en werd ik goed begeleid in het gehele proces. De advocaat regelde het contact met de betrokkenen zoals de schaderegelaar en de arbeidskundige. Ook wist voorafgaand aan het proces hoeveel schadevergoeding ik kon verwachten. Bovendien werd ik volledig gratis geholpen omdat ik het slachtoffer was van het ongeluk en de kosten werden verhaald aan de autobestuurder.

Schadeclaim is rechtvaardig

Zonder de hulp van mijn advocaat letselschade had ik geen schadeclaim ingediend en geen schadevergoeding gekregen. Ik was slecht ter been en moest met krukken lopen. Ook kon ik mijn pols niet goed gebruiken. Tot op de dag van vandaag heeft mijn pols niet dezelfde kracht als voor het ongeluk. Ik begrijp dat een ongeluk in een klein hoekje zit, maar in dit geval lette de autobestuurder echt niet goed op. Het is erg vervelend als iemand zijn verantwoordelijkheid niet wil nemen over een fout. De situatie is al vervelend als die fout er voor zorgt dat jouw leven negatief beïnvloed wordt. Gelukkig stond de advocaat letselschade mij in deze situatie bij. Dankzij de schadeclaim heb ik toch een gevoel van rechtvaardigheid gekregen, en het gehele bedrag heb ik als schadevergoeding ontvangen!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn