Bedrijfshal bouwen: prijs

22 January 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Onze directie was al enige tijd in overleg over het aan laten leggen van een extra bedrijfshal. Ik ben vorig jaar belast met het uitzoeken van allerlei zaken om te kijken of het haalbaar zou zijn die bedrijfshal te bouwen. Prijs was daarbij uiteraard een belangrijke factor. Het was eigenlijk wel duidelijk dat het bedrijf waar ik voor werk extra productiecapaciteit nodig had. Met de opleving na de crisis is er een stuk meer vraag gekomen naar de producten die we maken en aan die vraag willen we graag voldoen. Dat gaat echter niet met de huidige faciliteiten. Daarom besloten we een onderzoek te doen naar de mogelijkheden voor het bouwen van een nieuwe hal. Een bedrijfshal bouwen is qua prijs uiteraard een behoorlijke investering. In mijn onderzoek heb ik dit meegenomen. Ik kwam toen terecht bij een aantal mogelijke partners die aan bouwbegeleiding doen en kunnen inschatten voor welke prijs we een bedrijfshal zouden kunnen neerzetten. Een van die partners is BBAN. Na enige overwegingen hebben wij besloten volgend jaar in zee te gaan met hen, en te kiezen voor een bedrijfshal bouwen. Prijs bepaling, locatie en inrichting van de productieomgeving wordt in overleg gedaan met BBAN. Omdat ik nog nooit een dergelijk traject heb meegemaakt ben ik blij dat we een beroep kunnen doen op experts die ervaring hebben met een bedrijfshal bouwen. De prijs die we daarvoor aan BBAN betalen is in het grote plaatje zeer aanvaardbaar. We hebben uitgerekend wat het mogelijke voordeel is van samenwerken met BBAN, en daarin lijken de kosten zeker op te wegen tegen de baten.

Meer weten over bedrijfshal bouwen en prijs

De bedrijfshal die we willen bouwen moet aan een aantal eisen voldoen. In overleg met BBAN hebben we deze eisen op papier gezet. Verder hebben we hen ingelicht over:

  • Beste locaties
  • Budget
  • Mogelijke inrichting
  • Bouwtechnische eisen

Via de website van BBAN heb ik me uiteraard eerst ingelezen. Veel informatie over een bedrijfshal bouwen, prijs, en werkwijze is al te vinden via: https://zakelijk.bban.nl/bedrijfshal-bouwen-prijs. Dat maakte het eenvoudig te kiezen voor BBAN als partner voor deze bouw. Met BBAN gaan we volgend jaar echt het traject beginnen. Dat zal bestaan uit het zoeken van een geschikte locatie en het zoeken van aannemers. Hier kunnen wij de expertise van BBAN echt gebruiken, aangezien wij niet thuis zijn in deze sector. Omdat het druk is in de bouw is het bovendien prettig gebruik te kunnen maken van een partner die de juiste contacten heeft in de bouwsector. Misschien kunnen we de hal volgend jaar al af hebben.

Meer weten over bouwbegeleiding

Bent u ook op zoek naar een partner voor een bedrijfshal bouwen? Is de prijs voor u nog een groot raadsel en wilt u hier meer over weten? Of bent u juist een bedrijfshal aan het bouwen maar loopt het project niet zoals u wilt? Dan kunt u net als wij, BBAN inschakelen voor bouwbegeleiding. Kijk dan op zakelijk.bban.nl voor meer informatie over een bedrijfshal bouwen. Prijs en prijsopgave van een traject met BBAN zijn vanzelfsprekend op te vragen bij een medewerker van BBAN. Dat hebben wij ook gedaan in de aanloop naar een besluit over samenwerking. Het moet natuurlijk wel lonen met een dergelijke partner samen te werken. Voor ons is dat zeker het geval. Daarom hebben wij gekozen voor een samenwerking met BBAN, en gaan we volgend jaar samen met hen een bedrijfshal bouwen. Daar prijs ik ons zeer gelukkig mee, en ik ben benieuwd naar het resultaat.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn