Wat te doen bij een barst in voorruit

25 January 2019

Posted in Auto's en Motoren

Of het nou gaat om kleine of grote schade aan uw auto, het is nooit leuk. Het kan behoorlijk wat geld kosten, u moet mogelijk gesprekken aan met verzekeringen en overleggen met degene die de schade heeft veroorzaakt, of misschien bent u zelf degene die voor de schade gezorgd heeft. Hoe dan ook is de kans groot dat uw auto op een gegeven moment op beschadigd is. Meestal kunt u naar een lokale reparateur, maar ruitschade aan uw auto is een heel ander verhaal. Het is een ingewikkelder om een barst in uw voorruit te repareren dan om een auto deuk uit te deuken bijvoorbeeld. Toch heeft iedereen wel eens een sterretje in zijn ruit, door temperatuursveranderingen of andere oorzaken. In sommige gevallen moet door ruitschade aan uw auto de hele ruit vervangen worden. Mogelijk weet u ook niet zo goed waar u terecht kunt om een barst in uw voorruit of andere ruitschade te laten repareren, er zijn veel plekken waar terecht kunt. Wij, autoruitspecialist GlasGarage, kunnen u sowieso helpen. Wij kunnen u advies geven over hoe u het beste ruitschade aan uw auto kun voorkomen. Bijvoorbeeld hoe u het beste kan voorkomen dat een sterretje geen barst in de voorruit wordt. Naast advies repareren we natuurlijk de ruitschade aan uw auto. Ons motto is: repareren als het kan, vervangen als het moet. Oftewel we doen ons best om de ruitschade die we kunnen repareren te repareren, zodat u kosten bespaart. Als het echt nodig is, zoals wanneer de barst in uw voorruit te groot is, vervangen we de voorruit voor u. Onze ervaren autoruitspecialisten beoordelen welke van de twee het wordt. U kunt contact met ons opnemen om vragen te stellen over de ruitschade aan uw auto, of om gelijk een afspraak met ons te maken. Wij gaan dan kijken wat we voor u kunnen doen. Dit is onze website:  https://www.glasgarage.nl/autoruitschade/.

Ruitschade aan uw auto? Dit is wat we u te bieden hebben

Van een barst in de voorruit tot een scheur van de ene naar de andere kant van uw voorruit, wij zorgen ervoor dat uw autoruit in weer zo goed als nieuw of helemaal nieuw is. Dit is wat u van ons kan verwachten:

  • Veel verschillende locaties waar u terecht kunt.
  • Er werken uitsluitend vakspecialisten bij ons.
  • Wij kunnen wanneer het nodig is ook op locatie uw autoruit repareren.

Geen zorgen

U kunt erg schrikken als u een barst in uw voorruit krijgt, het is dan ook het beste om een barst in uw voorruit zo snel mogelijk te laten repareren zodat deze niet groter wordt. Weet u niet hoe uw het gesprek met uw verzekering of leasemaatschappij moet aangaan? Bent u bang dat ze de verantwoordelijkheid voor de ruitschade aan uw auto bij u neerleggen terwijl u weinig anders had kunnen doen? Dan gaan wij het gesprek met uw verzekering aan. Wij overleggen voor u wat er moet gebeuren en hoeveel het repareren van de ruitschade aan uw auto gaat kosten met de verzekerings- of leasemaatschappij. Daarnaast bieden we u levenslange garantie op onze reparaties. Mocht de barst in uw voorruit weer terugkomen omdat wij een fout hebben gemaakt, dan kunt u ons gewoon een belletje geven. De enige reden waarom we u levenslange garantie bieden is omdat wij overtuigd zijn van onze expertise, onze vakspecialisten weten wat ze aan het doen zijn. In weinig tijd weten zij de barst in uw voorruit te repareren. Wij staan garant voor eventuele fouten die gemaakt worden. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend ruiten en kitten die de autofabrikant zelf ook gebruiken, u kunt er dus op vertrouwen dat deze goed zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn