Op zoek naar een fijne familiecamping in Nederland?

31 December 2020

Posted in Vakantie en Recreatie

Willen jullie ereven lekker in eigen land tussenuit met het gehele gezin? Zoeken jullie daarvoor een fijne familiecamping in Nederland? Dan moet je zeker eens op de website van KGC kijken. KGC staat voor Karaktervolle Groene Campings, en dat is precies wat ze aanbieden. Op deze website vind je namelijk een overzicht van de mooiste opties voor een familiecamping in Nederland, maar dan met een heel groen karakter. Al deze campings zijn vrij klein, want ze mogen maar een maximaal aantal plaatsen hebben als ze lid willen worden van KGC. Dus houden jullie ook niet zo van super grote campings waar mensen massaal vakantie komen vieren? Dan is het zeker een idee om via deze website de juiste familiecamping in Nederland te boeken. Een geschikte camping vinden is heel erg makkelijk. Je kunt daarvoor namelijk hun zoektool gebruiken, waarin je kunt aangeven waar je precies naar op zoek bent. Je kunt bijvoorbeeld kiezen in welke provincie je graag op vakantie wilt gaan. De website geeft je dan alle opties voor een groene familiecamping in deze provincie, en je hoeft alleen nog maar door te klikken naar hun website om de vakantie te boeken. 

Op zoek naar een fijne familiecamping in Nederland?

Waarom via KGC je familiecamping in Nederland boeken?

Als je er lekker in eigen land een paar dagen tussenuit wilt om de rust op te zoeken, dan is de website van KGC je beste vriend. Daar vind je alleen maar groene en karaktervolle opties voor een familiecamping in Nederland. Stel je eens voor: Met het hele gezin aan een mooi meertje zitten, of aan de rand van een bos, waar je constant vogeltjes hoort. Een camping van waaruit je direct op de fiets kunt stappen voor een mooie route door de omgeving, en waar je helemaal tot rust komt. Nederland heeft veel van dit soort mooie plekjes, en deze zijn allemaal verzameld op de website van KGC. Dus als je een mooie familiecamping in Nederland zoekt met een heel groen karakter, dan ben je bij hen aan het juiste adres.

Waar moet een camping bij KGC aan voldoen?

Om als familiecamping in Nederland te mogen aansluiten bij KGC moeten ze aan diverse eisen voldoen, namelijk:

  • De camping moet in een hele groene omgeving liggen
  • Er moet een maximaal aantal standplaatsen zijn van 100
  • De voorzieningen moeten (relatief) nieuw en super schoon zijn
  • De camping moet een gezellige en knusse sfeer hebben

Als de camping aan al deze punten voldoet dan kan hij lid worden van de website van KGC. Het is goed om te weten dat alle camping regelmatig op al deze punten worden gecontroleerd, dus het is niet nodig om verder nog reviews te checken. Als deze familiecamping in Nederland aangesloten is bij deze website dan kun je ervan uitgaan dat het goed zit en dat je een fijne, ontspannende vakantie tegemoet gaat. Het enige wat je nog hoeft te doen is je spullen (en die van de kinderen) in te pakken en in de auto te stappen. Geniet met zijn allen van de ruimte en de rust die al deze campings te bieden hebben, en ga lekker de natuur in.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn