Pensioen opeisen na scheiding een succes met onze advocaten

23 February 2019

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Een scheiding is nooit een leuke situatie. U heeft jarenlang samengeleefd met uw ex-partner, maar gaat uit elkaar door omstandigheden. Dit is een emotionele gebeurtenis, waar een heel proces aan voor- en achteraf gaat. Een van deze zaken is uw deel van het pensioen opeisen na scheiding. Pensioen opeisen na scheiding kunt u doen als u zelf geen pensioen heeft opgebouwd en beide partijen de tijdens het huwelijk opgebouwde pensioenen moeten verdelen. Bij Pensioen-zaken.nl kunnen wij u helpen bij het pensioen opeisen na scheiding. Wij leggen u graag uit wat onze werkzaamheden zijn met betrekking tot het pensioen opeisen na scheiding en hoe u met ons in contact komt. Zo kunt u direct nog beginnen aan het traject, zodat alles rondom het pensioen opeisen na scheiding is geregeld.

Wij geven vrijblijvend advies over pensioen opeisen na scheiding

Het pensioen opeisen na scheiding kan een lastige zaak zijn als uw ex-partner niet mee wilt werken. Indien hij niet wilt betalen is het van belang om goed te kijken naar uw wettelijke rechten en de plichten van de ander. Onze advocaten kunnen u daarbij helpen. Wij kunnen met u meekijken voor de beste manier van het pensioen opeisen na scheiding en hoe u uw ex-partner zo ver krijgt om mee te werken. U heeft namelijk recht op de helft van het tijdens het huwelijk opgebouwde pensioen. Indien u pensioen opeisen na scheiding wilt, dan is het van belang dat dit binnen twee jaar na de echtscheiding is vermeld bij de pensioenfondsen. Daarnaast kunt u natuurlijk ook altijd andere afspraken maken met uw partner tijdens het huwelijk, zodat er andere regels gelden voor het pensioen opeisen na scheiding. Wij kunnen u helpen door:

  • Uw rechten uitzoeken
  • Juridische stappen ondernemen
  • Juridische zaken uitvoeren
  • Vrijblijvend advies geven

Aan onze diensten zit een prijskaartje. Echter is deze geheel afhankelijk van onder andere uw inkomen. Daarom kunnen wij geen algemene prijs geven voor het inschakelen van een advocaat. Echter kunnen wij u wel altijd geheel vrijblijvend advies geven en kunt u met onze advocaten bespreken wat het tarief in uw situatie zal zijn. Zo kunt u direct bij uzelf nagaan of dit de beste stap voor u is voor pensioen opeisen na scheiding. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u altijd het beste resultaat heeft als u met ons een samenwerking aangaat.

Bij ons heeft u gegarandeerd een goed eindresultaat

Pensioen-zaken.nl is uw gespecialiseerde advocatenkantoor op het gebied van pensioenzaken na de scheiding. Wij hebben jarenlange ervaring en uitsluitend de beste advocaten in dienst. Hierdoor kunnen wij u te allen tijde een goede dienstverlening bieden. Zodra u met ons in contact komt, kunnen wij u altijd geheel vrijblijvend advies geven omtrent uw zaak. Aan de hand van uw wensen en situatie kunnen wij dan het kostenplaatje opstellen, waarna u kunt beslissen of u met ons een samenwerking aangaat. Wij garanderen daarbij altijd een goed eindresultaat, zodat u krijgt waar u recht op heeft. Indien wij er geen zaak in zien, dan geven wij dat altijd van te voren aan. Zo weet u altijd waar u aan toe bent, voordat u het gehele traject start. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden voor uw pensioenzaken met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op pensioen-zaken.nl. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie en advies die u nodig heeft om uw traject te starten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn