Heeft u al eens over een regenton nagedacht?

14 February 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

In de zomer van 2018 hebben we gemerkt hoe droog het in de zomer kan worden wanneer er niet voldoende regen valt en de zon brandend op de aarde schijnt. Er moet veel gesproeid worden om de planten in de tuin te laten overleven en op sommige plekken in ons land werden hier regels aan verbonden. Eigenlijk is het ook logisch, omdat we drinkwater direct uit de kraan gebruiken om onze planten van water te voorzien. En dat terwijl regenwater veel meer mineralen bevat en minder stoffen die schadelijk zijn voor planten. Bij een te kort aan water is een voorraad regenwater is erg handig, maar dat geldt niet alleen voor hete periodes. Wanneer u regenwater opvangt in een regenton heeft u een natuurlijke aanvoer van water dat u voor uw tuin kunt gebruiken. Het voordeel is dat u altijd water voor handen heeft voor het besproeien van uw tuin en dankzij de regenton bespaart u ook nog eens op de kosten van het water. Want waarom zou u betalen voor water uit de kraan om uw planten te besproeien, als de natuur u gratis water aanbiedt dat altijd door uw planten gewaardeerd zal worden. Een regenton in uw tuin heeft dus een aantal voordelen die het voor u makkelijk maken om uw tuin goed en zonder kosten voor water te onderhouden.

Een decoratieve regenton

Dat een regenton een aanwinst is voor de tuin, dat mag duidelijk zijn. Maar een regenton kan ook een zeer decoratieve waarde hebben in uw tuin. Op de website regenton.nu vindt u:

  • Kunststof regentonnen
  • Houten regentonnen
  • Kranen
  • Vulautomaten
  • Veel informatie

Het plaatsen van een regenton is dankzij de website van Regenton.nu erg gemakkelijk, omdat u hier een uitgebreide keuze heeft in de verschillende regentonnen die beschikbaar zijn en tevens allerlei informatie vindt waarmee u rekening moet houden bij het plaatsen van een regenton. Gaat u voor de decoratieve waarde van een ton, dan zou u denken dat u het beste een keuze uit de houten regentonnen zou kunnen maken. Deze zijn inderdaad erg mooi gemaakt en geven een prachtige authentieke sfeer in de tuin, maar de kunststofregentonnen doen niet onder in  decoratiewaarde. Zo zijn er verschillende tonnen te verkrijgen met een houtlook, die u op een voet kunt zetten om zo een prachtig en duurzaam element aan uw tuin toe te voegen. Deze tonnen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waarbij de inhoud afwijkt en u tot enkele honderden liters water kunt opslaan. Wat daarbij leuk is om te ontdekken, is dat regentonnen tegenwoordig helemaal niet meer rond hoeven te zijn. Het merk Garantia produceert waterreservoirs die via deze website verkrijgbaar zijn, die op precies dezelfde manier werken als een authentieke regenton, maar die tegen een rechte muur geplaatst kunnen worden en zo op een andere manier de ruimte gebruiken. U bent dus niet gebonden aan de ronde vorm die we van een ton gewend zijn, maar kunt zo heel stijlvol water opslaan in een prachtig element dat voorzien is van een natuurlijke houtlook. Deze ton is gemaakt van zeer hoogwaardig kunststof, dat weer en Uv-bestendig is en wordt geleverd met een messing kraan.

Bestellen en laten thuisbezorgen

Het is duidelijk dat u voor uw ton op deze website aan het juiste adres bent. Wat voor ton u ook besteld, elke ton is van hoogwaardige kwaliteit en wordt met garantie geleverd. Alle artikelen zijn voorzien van specificaties zodat u uw keuze online eenvoudig kunt maken. Na af te rekenen wordt de bestelling snel bij u thuis afgeleverd, zodat u de ton kunt plaatsen en kunt beginnen met het opvangen van regenwater.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn