Zoekt u een advocaat voor vervangende toestemming van de rechter?

10 February 2019

Posted in Juristen en Advocaten

Gescheiden ouders komen er niet onderuit dat er een regeling getroffen moet worden voor de omgang met de kinderen. Dit gaat echter verder dan het bepalen van het aantal keren dat beide ouders het kind in huis heeft. In sommige gevallen is het maken van passende afspraken echter erg lastig. Op die manier ontstaan er vaak pijnlijke situaties voor het regelen van alledaagse zaken. Zo is er in veel gevallen toestemming nodig van beide ouders om iets geregeld te krijgen. Denk aan:

  • Identiteitsbewijzen
  • Inschrijving bij een school
  • Medische behandelingen
  • Vakanties

Wanneer u dit niet met uw ex-partner samen kunt bepalen, of wanneer uw ex-partner hier niet aan mee wil werken en het toch in het belang is van het kind dat dit soort zaken geregeld worden, dan kan er een rechter bij aan te pas komen. Met een rechter kan vervangende toestemming worden geregeld. Het is echter belangrijk om hiervoor een gespecialiseerde advocaat voor vervangende toestemming van de rechter in te schakelen. U vraagt zich misschien af waarom een advocaat voor vervangende toestemming van de rechter nodig is, maar het verkrijgen van vervangende toestemming is soms complex. U wilt natuurlijk dat uw zaak goed verwoord wordt en dat de rechter uw kant van het verhaal goed snapt, zodat kan worden ingezien dat het daadwerkelijk in het belang van uw kind is dat de rechter vervangend toestemming geeft. Met een advocaat voor vervangende toestemming van de rechter bent u ervan verzekerd dat u iemand in de arm neemt die kennis en ervaring heeft van dit soort zaken. Een advocaat voor vervangende toestemming van de rechter heeft vaker in dit soort situaties een ouder met kind bijgestaan en weet dan ook hoe het belang van deze zaak verwoord moet worden om een rechter ervan te overtuigen dat de vervangende toestemming wordt verleend.

Een advocaat voor vervangende toestemming van de rechter uit Utrecht

Mr. J.A. de Kroon-Comley is advocaat en gecertificeerd mediator en is vanuit de organisatie Vervangende-toestemming-zaken.nl in heel Nederland actief als advocaat voor vervangende toestemming van de rechter. Dankzij de centrale ligging van het kantoor in Utrecht, kan door heel Nederland gewerkt worden en daardoor kunt u, waar u ook woont, gebruik maken van deze gespecialiseerde dienstverlening. Het is belangrijk dat u zich realiseert dat u er niet alleen voor staat in dit soort zaken. Juist door een advocaat voor vervangende toestemming van de rechter in te schakelen kunt u zowel uw kind als uzelf veel leed besparen. Dit kan voor simpele zaken zijn, als samen op vakantie kunnen gaan, maar ook voor belangrijke zaken, waarbij de gezondheid van het kind voorop hoort te staan. U kunt altijd contact opnemen met deze advocaat voor vervangende toestemming van de rechter, om uw probleem voor te leggen. Samen kunt u kijken naar de situatie en als er echt geen mogelijkheid is om de andere ouder zover te krijgen dat u toestemming krijgt, dan staat deze advocaat voor vervangende toestemming van de rechter u graag bij.

De kosten van het inschakelen van deze dienstverlening

U kunt een advocaat voor vervangende toestemming van de rechter op diverse manieren bekostigen. Het loont altijd de moeite om te bekijken of uw eigen rechtsbijstandsverzekering de kosten dekt of dat u op een andere manier de kosten kunt financieren. Op vervangende-toestemming-zaken.nl vindt u, naast meer informatie over de dienstverlening van deze advocaat, ook veel informatie over de diverse manieren waarop u de kosten kunt betalen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden als gefinancierde rechtsbijstand of bijzondere bijstand vanuit de gemeente waarvoor u wellicht in aanmerking komt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn