Verras je dierbare door bloemen te versturen

22 January 2020

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Afstand is tegenwoordig veel minder betekenisvol dan vroeger. Niet alleen hebben we moderne snelle vervoersmiddelen om grote afstanden in korte tijd te overbruggen, maar we hebben ook de techniek en technologie om mensen aan de andere kant van te wereld naar ons toe te halen. Via een Skype gesprek kun je immers zonder problemen iemand spreken die zich letterlijk aan de andere kant van de wereld bevindt. Vroeger kon je nog niet eens iemand opbellen. Het beste dat je kon doen was een brief versturen. Het duurde ten eerste vrij lang voordat deze brief zou arriveren en daarna moest je nog wachten op de reactie. Nu stuur je een e-mailtje en binnen luttele seconden kun je de reactie lezen. Dat betekent dan ook dat je niet per se in fysieke zin aanwezig hoeft te zijn als je contact met iemand wilt hebben of als je bijvoorbeeld een bosje bloemen wil overhandigen. Dat is fijn als iemand aan de andere kant van de wereld woont, want dat zou een flinke reis vergen. Maar het is ook al fijn als iemand aan de andere kant van Nederland woont. Je kunt niet altijd helemaal naar iemand toe reizen. Dus als iemand jarig is of als er een feestje is waar je niet bij kunt zijn, dan kun je toch nog bloemen geven door deze bloemen te versturen. Je kunt namelijk via een site als frederiqueschoice.com heel gemakkelijk bloemen versturen. Dat betekent dus dat jij zelf vanuit je eigen huis, of je nu in Nederland bent of in China, een boeket met bloemen kunt selecteren. Je kunt eenvoudig het assortiment bekijken via de website. Zodra je een mooi boeket hebt gevonden, dan kun je dat boeket toevoegen aan de winkelwagen. Daarna kun je de bloemen bestellen. Als je eenmaal hebt afgerekend, dan kun je de bloemen dus versturen naar het adres van degene die jarig is of geslaagd is. Wat de gelegenheid ook moge zijn, Je kunt altijd gemakkelijk laten merken dat je aan de persoon denkt door bloemen te versturen. Het effect is er ook niet minder om. Als je immers zelf in fysieke vorm komt opdagen met een bos bloemen in je hand, dan kan er geen twijfel over bestaan dat de bloemen van jouw afkomstig zijn en bedoeld zijn voor de gelegenheid die op dat moment wordt gevierd. Maar als er een bezorger langskomt met een bos bloemen, dan is er op dat moment vrij weinig duidelijk voor de ontvanger. Deze persoon weet niet van wie het boeket afkomstig is. De persoon kan het misschien raden, maar zeker kunt je nooit zijn. Dus de verassing is juist extra sterk als je bloemen laat bezorgen.

Een mooi boeket bloemen versturen via 3 simpele stappen

Het enige dat je moet doen om bloemen te versturen is het volgen van de drie onderstaande stappen:

  • Naar frederiqueschoice.com surfen
  • Het boeket van je keuze selecteren
  • Bestellen en afrekenen

Je kunt dus voor een verassing zorgen en de nodige waardering generen zonder dat het meer dan een paar minuten van je tijd kost. 

Neem gerust contact op 

Mocht je vragen hebben over bloemen versturen, dan kun je altijd even contact opnemen met Frederique of 1 van de medewerkers van de shop. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn