Volg de cursus zakelijk Engels

27 December 2018

Posted in Coaching en Workshops

Volg de cursus zakelijk EngelsSpreek jij op je werk regelmatig in het Engels, maar heb je vaak het idee dat mensen je verkeerd begrijpen of dat jij toch niet helemaal doorhebt waar jouw Engelse collega’s het over hebben? Dan wordt het tijd om daar snel verandering in te brengen! Bij het bedrijf Browns Academy ben jij aan het juiste adres voor het volgen van onder andere een cursus zakelijk Engels. Hierbij word je onder andere geholpen met:

  • Communiceren
  • Presenteren
  • Vergaderen

Het spreken van correct Engels is belangrijk, helemaal wanneer u dit op een zakelijk niveau doet. Een fout die veel Nederlanders (en daarnaast ook veel andere niet-Engels sprekenden maken) is dat zij hun moedertaal direct vertalen in Engelse woorden. Echter, in het Engels worden dingen vaak anders uitgedrukt en dit kan tot een zeer verwarrend gesprek leiden. In het beste geval is het voornamelijk erg grappig wat je net gezegd hebt wat niet correct was in het Engels, maar het kan ook zomaar zo zijn dat je iemand zwaar beledigd en dat wil je natuurlijk niet op je geweten hebben. Daarom kunnen wij het iedereen aanraden om een cursus zakelijk Engels te volgen wanneer jij op een regelmatige basis in het Engels moet spreken voor je werk.

Meer informatie over de cursus zakelijk Engels

Het volgen van een cursus zakelijk Engels bij Browns Academy kun je op verschillende manieren doen. Je kunt bijvoorbeeld een op maat gemaakte cursus zakelijk Engels volgen of je kunt het met een aantal collega’s doen. De cursus zakelijk Engels kan in groepen van 2 tot 8 personen gegeven worden. Het is niet aan te raden om dit met meer personen te doen. Er wordt tijdens de cursus zakelijk Engels ook veel persoonlijke aandacht gegeven zodat je zeker weet dat je de juiste vorderingen maakt. Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk dat jij tijdens zakelijke gesprekken in het Engels op de juiste manier kunt communiceren. Maar niet alleen voor vergaderingen ben je bij de cursus zakelijk Engels aan het juiste adres. Ook als je bijvoorbeeld met enige regelmaat in het Engels moet presenteren zul je een hoop hebben aan deze cursus. Op de website brownsacademy.nl kun je hier meer informatie over vinden. Je vindt hier uiteraard ook de mogelijkheid om je in te schrijven voor de cursus zakelijk Engels. Als je hier dus interesse in hebt, dan is dit zeker de website om even een kijkje te komen nemen.

Maak je verstaanbaar in het Engels

Je hebt vast wel eens die grappige boekjes in je handen gehad waarin Engelse uitspraken van Nederlanders staan. Tijdens de cursus zakelijk Engels wordt er echter niet alleen aandacht besteed aan hoe je bepaalde dingen nu daadwerkelijk in het Engels zegt, er wordt ook meer verteld over de Engelse cultuur. Doordat er inmiddels zoveel landen op de wereld zijn waar het zeer normaal is om Engels te spreken lijkt het soms wel alsof de cultuur daar exact hetzelfde is als bij ons. Dit is echter niet het geval. Het kan daarnaast ook per Engelstalig land verschillen. De Britse cultuur is zeker verschillend van de Amerikaanse. Het is dus belangrijk om daar rekening mee te houden. Tijdens de cursus zakelijk Engels zal hier dieper op ingegaan worden. De cursus zakelijk Engels wordt over het algemeen in een aantal verschillende sessies gehouden. Dit kan betekenen dat het over een aantal dagen verspreid wordt of misschien wel over een aantal weken. Dit hangt af van jouw voorkeuren en hoe je dit in je agenda kunt passen. Neem dus snel een kijkje op de website voor meer informatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn