Een bedrijfslogo laten ontwerpen

27 December 2018

Posted in Creatief en Decoratief

Na maanden twijfelen, wikken en nog eens maanden heroverwegingen maken is het nu eindelijk zover. Je hebt iets waar je ontzettend trots op bent, je hebt namelijk een eigen bedrijf! Je hebt een bedrijfsnaam en je weet precies wat je wilt. De eerste stap die je daarna zet is logisch: je hebt een logo nodig. Een logo moet jouw bedrijf direct vormgeven, het idee moet er zijn en jouw naam moet spreken. Nu kun je zelf een logo ontwerpen waar je wellicht blij van wordt, maar je kunt ook een bedrijfslogo laten ontwerpen. Het grootste voordeel hiervan is dat je iemand krijgt die graag met je meedenkt. Een logo moet direct spreken. Daarnaast moet een bedrijfslogo dezelfde uitstraling hebben als het bedrijf.

Een bedrijfslogo laten ontwerpen: tientallen keuzes

Een bedrijfslogo laten ontwerpen doe je uiteraard niet zomaar. Bij ons betekent een bedrijfslogo laten ontwerpen niet dat je alleen een idee hoeft in te brengen. Bij http://studio071.nl doen wij het samen. Het is belangrijk dat de illustrator de kans krijgt om een bedrijf goed te leren kennen, en daar gaat tijd in zitten. Vervolgens komen er diverse gesprekken rondom het ontwerpen van een logo.

  • Wat voor uitstraling moet het product hebben
  • met welk kleurenpallet moet er gewerkt worden
  • en dan is het nog maar de vraag of je een beeldmerk zou willen of een woordmerk

Een bedrijfslogo laten ontwerpen betekent zoveel meer dan even snel een klein ontwerp maken. Daarom is het goed om, ook wanneer je bij ons komt, ervoor te zorgen dat je diverse voorbeelden bij de hand hebt. Misschien zijn dat vijf voorbeelden die ontzettend op elkaar lijken, misschien maak je er een hele grote mix van tien afbeeldingen samen. Door een klein idee in te brengen, geef je de ontwerper het idee wat er moet gebeuren.

Studio 071 staat paraat

De kennis van Tim Juffermans, ook wel bekend als Timit en eigenaar van Studio 071, brengt jou naar een wereld vol grafisch design. Zijn passie brengt hij over op een enthousiaste manier waar je zelf ontzettend blij van zult worden. Niet onbelangrijk, het gaat immers om jouw bedrijfslogo. Een bedrijfslogo laten ontwerpen doe je daarom nooit zomaar. Het is belangrijk om iemand te vinden die goed bij jou past en die jou begrijpt. Misschien heb je al ideeën voor een eigen logo, misschien weet je precies hoe jouw logo er uit moet komen te zien. Alles is bij ons mogelijk, want de klant is de koning. Afhankelijk van het aantal ideeën en de precisie van de uiteindelijke vormgeving kan een logo heel snel worden ontworpen. Hoe duidelijker de klant kan zijn tijdens een eerste afspraak, hoe makkelijker dat is voor de ontwerper. Een bedrijfslogo laten ontwerpen kan daarom betekenen dat je binnen een dag of drie een logo kunt krijgen waar je achter staat, maar het kan ook betekenen dat we er een week of twee over doen. Het is voor ons belangrijk dat de klant pas stopt, wanneer de klant meer dan 100% achter zijn logo staat. Kortom, Timit van Studio 071 is jou graag van dienst wanneer het gaat om een bedrijfslogo laten ontwerpen. Stap voor stap, mail voor mail en afspraak voor afspraak. We doen er alles aan om de klant blij en trots te laten voelen op een logo van hun eigen (splinternieuw) bedrijf. Neem contact met Studio 071 op om direct een afspraak te maken, ook jij verdient een prachtig logo voor jouw eigen bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn