Waar kun je een kwalitatief goede spirulina kopen?

20 May 2020

Posted in Mens en gezondheid

Spirulina kopen doe je natuurlijk voornamelijk voor je gezondheid. het ontdoet je lijf van afvalstoffen en zuivert je bloed, en daarom kun je het beste voor een volledig biologische variant kiezen, zoals die van superfoodstore.nl. In deze webshop verkopen ze alleen natuurlijke voedingsmiddelen met hele hoge voedingswaarden, oftewel voedingsmiddelen waar je je lichaam een groot plezier mee doet. Biologische spirulina kopen kan hier in verschillende hoeveelheden en op verschillende manieren. Je kunt het bekende groene poedertje namelijk zowel in capsules kopen als in losse poeder die je zelf kunt doseren. De capsules kun je met een paar slokken water innemen tijdens de maaltijd, en de losse spirulina poeder kun je toevoegen aan bijvoorbeeld smoothies of smoothiebowls. Hoe je het ook het liefst gebruikt, in de webshop superfoodstore.nl verkopen ze jouw favoriete merk en variant spirulina. Hetzelfde geldt overigens voor chlorella, het natuurlijke broertje van spirulina. Beiden soorten zijn algen en hebben ongeveer hetzelfde effect op je lichaam. Ze zijn beiden enorm rijk aan vitamines en mineralen en worden dus niet voor niets tot het rijtje absolute superfoods gerekend. Naast deze hoge voedingswaarde werken ze ook nog eens ontgiftend, waardoor je alle opgeslagen gifstoffen in je lijf kunt losmaken en afvoeren. Spirulina kopen doe je dus niet alleen voor het hoge gehalte aan vitamines, maar ook voor je ontgifting.

Spirulina kopen voor een detox kuur

Als je het gevoel hebt dat je lichaam wel een duwtje in de rug kan gebruiken, bijvoorbeeld omdat je weinig energie hebt of omdat je slecht slaapt, dan is spirulina kopen en een detox kuur doen een goed idee. Als je dat wilt doen zijn er een aantal dingen heel belangrijk om in gedachte te houden, namelijk:

  • Drink voldoende water, anders kun je je afvalstoffen niet kwijt
  • Drink op gezette momenten smoothies met een hoge voedingswaarde
  • Stop direct als je je flauw voelt of erg ziek wordt

Detoxen is een proces dat heel lang kan duren, afhankelijk van hoeveel afvalstoffen je in je lijf hebt opgeslagen. Detoxen kan al erg moeilijk vol te houden zijn als je geen algenpoeder zoals spirulina of chlorella gebruikt, laat staan als je deze wel dagelijks inzet. Als tip daarbij zou ik zeggen: Volg je gevoel, start niet direct met een grote hoeveelheid en bouw het langzaam op. En als laatste: Je kunt het beste spirulina kopen in een webshop die de biologische oorsprong ervan kan garanderen, zoals superfoodstore.

Makkelijk afvallen met spirulina

Of je nu spirulina kopen wilt om een detox kuur mee te doen of om het dagelijks een beetje in te nemen, het heeft vele voordelen voor je gezondheid. Je kunt er namelijk makkelijker mee afvallen, en dat zit zo: Veel afvalstoffen worden opgeslagen in je vetcellen, daar kunnen ze namelijk geen schade aanrichten aangezien deze vrij ver weg zitten van je hart. Door spirulina te kopen en dagelijks te gebruiken komen deze afvalstoffen vrij en voer je ze af, waardoor die vetcellen dus krimpen. Het is dus niet alleen maar vet wat je voelt onder je huid! Als je al jaren ongezond leeft is de kans zelfs heel groot dat je vetcellen grotendeels uit afvalstoffen bestaan. Met spirulina kun je dat proces omkeren en afvallen door deze op een makkelijke wijze af te voeren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn