Wilt u een training snellezen volgen?

8 December 2019

Posted in Coaching en Workshops

Wanneer u voor uw werk heel veel moet lezen, zult u merken dat dit heel veel tijd kan nemen. Dat kan heel vervelend zijn omdat u uw tijd waarschijnlijk wel beter kunt gebruiken. Persoonlijk moet ik voor mij werk ook altijd heel veel stukken lezen en ik heb niet altijd voldoende tijd om alle stukken goed door te nemen. Dat is vervelend want soms gebeurt het dan dat ik naar een vergadering ga en dat ik dan niet goed in de stukken zit waardoor ik niet het onderste uit de kan kan halen op de vergadering. Vandaar dat ik onlangs heel ge├»nteresseerd was toen ik iemand hoorde praten over een training snellezen. Ik had nog nooit van deze training snellezen gehoord en daarom wilde ik graag meer weten over deze training snellezen. Als het namelijk zo was dat ik aan de hand van deze training snellezen sneller zou kunnen lezen, dan zou ik deze training snellezen graag willen gaan volgen. Ik had echter regelmatig dingen gehoord van mensen die bijvoorbeeld zeiden dat ze drie boeken per week lazen. Dat soort dingen lijken mij altijd erg overdreven omdat ik denk dat je dan niet alle informatie hebt meegekregen die in het boek staat. Ik moet u daarom ook bekennen dat ik eerst wel een beetje terughoudends was over de mogelijkheden om echt heel snel te leren lezen. Gelukkig ben ik nieuwsgierig aangelegd en ik ben daarom gaan kijken wat de training snellezen precies inhield. Als het namelijk zo kon zijn dat ik hier baat bij kon hebben, dan wilde ik deze cursus graag gaan volgen. Ik ben op het internet gaan kijken waar ik meer mogelijkheden zou kunnen vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van snellezen.com kon gaan surfen. Deze site vertelt je heel veel over de training snellezen en wat ik prettig vond om te merken, was dat je je hier ook meteen voor deze training snellezen kunt opgeven. Genoeg reden dus voor mij om hier te kijken wanneer ik kon beginnen aan mijn training. Ik had namelijk voldoende informatie op de site gelezen om te weten dat ik hier een goed traject aangeboden zou krijgen. 

Dankzij de training snellezen lees ik nu veel sneller

Ik las vroeger al heel veel en daardoor meende ik dat ik een snelle lezer was, maar nu ik de training snellezen gevolgd heb, zie ik pas hoeveel sneller ik nu kan lezen. Ik ben heel blij dat ik de training snellezen gevolgd heb en ik kan daarom ook iedereen deze training snellezen aanraden. Het duurt maar een dag en u zult merken dat u door oefening heel snel kunt gaan lezen. 

Geef u op via de site 

Mocht u graag in de leer willen gaan, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van snellezen.com te surfen 
  • Meer te lezen over deze interessante cursus
  • U vandaag nog in te schrijven voor de eendaagse training 

Ik ben heel blij dat ik deze cursus gedaan heb want ik heb er heel veel van geleerd en het bespaart mij nu heel erg veel tijd. Ik ben dus dik tevreden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn