Wilt u uw b2b telemarketing uitbesteden?

24 June 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ons bedrijf heeft een aantal jaar geleden de keus gemaakt om gebruik te gaan maken van b2b telemarketing. Wij hebben gemerkt dat dit heel veel kon opleveren, maar dat deze manier van werken wel een probleem met zich meebracht. Wij hebben namelijk gemerkt dat heel veel mensen die b2b telemarketing werk doen, dit vaak zien als een tijdelijke baan. Daardoor was het verloop in ons team altijd heel groot en dat zorgde er voor dat wij heel vaak weer naar nieuwe mensen op zoek moesten gaan die ons b2b telemarketing team konden versterken. Op een gegeven moment ging er zoveel werk zitten in het vinden van nieuwe mensen, dat wij bijna twee teams draaiende moesten houden: een dat het werkelijke b2b telemarketing team vormde en het andere dat zorgde dat het b2b telemarketing team bleef lopen. Dat was een enorme kostenpost en wij hebben daarom gekeken of wij de b2b telemarketing ook konden uitbesteden. Wanneer wij namelijk een geschikte partij konden vinden die voor ons het belwerk kon overnemen, dan zouden wij daar heel veel baat bij kunnen hebben. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er waren om te kijken of wij een bedrijf in de arm konden nemen dat de b2b telemarketing voor ons kon regelen. Wij hebben toen gewoon even gegoogeld en wij hadden niet verwacht dat wij daarmee meteen een schot in de roos zouden doen. Wij hebben namelijk gezien dat wij het beste even contact konden opnemen met de mensen van saleshelden.nl. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden te bieden en wij hebben hun site daarom ook met veel interesse en genoegen doorgenomen. Wij hebben gemerkt dat deze mensen je heel goed van dienst kunnen zijn en dat zij er alles aan doen om de b2b telemarketing in goede banen te leiden. Wij kunnen u daarom ook aanraden om een keer naar de site van saleshelden.nl te surfen wanneer u wilt zien wat u hier aan opties krijgt aangeboden. 

Wij zijn zeer te spreken over de b2b telemarketing

Wij hebben gemerkt dat wanneer je de mensen van saleshelden.nl vraagt om je b2b telemarketing te regelen, je er zeker van kunt zijn dat je goed geholpen wordt. Deze mensen halen alles voor je uit de kast en dat levert ons heel veel op. Wij besparen ons ook heel veel tijd omdat wij niet meer hoeven te zorgen dat het b2b telemarketing op volle kracht blijft draaien. Wij hopen daarom nog heel lang gebruik te kunnen blijven maken van de diensten van saleshelden.nl want wij zijn zeer tevreden over hun b2b telemarketing. 

Wilt u meer weten? 

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u hier kunt vinden, dan kunt u altijd even:

  • Naar de site van saleshelden.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u van dienst kunnen zijn 
  • Een offerte aanvragen zodat u precies kunt zien hoeveel kosten u kunt verwachten 

Wij hopen nog lang met dit bedrijf te kunnen blijven samenwerken want wij zijn zeer te spreken over hun diensten. Wij merken dat wij veel meer werk binnenhalen en dat is aan deze experts te danken.                       

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn