Een scherfijs machine kopen 

18 December 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik heb laatst een scherfijs machine gekocht. Niet zomaar natuurlijk, het bedrijf waar ik voor werk had er een nodig. Ik ben namelijk werkzaam in een restaurant waar we dagelijks verse vis, schaaldieren en zeevruchten serveren. Deze producten hebben stellen wij in het restaurant tentoon en onze gasten kunnen dan zelf kiezen welke zij willen hebben. Deze vis wordt daarna direct voor hun ogen klaargemaakt door onze chefs. Ons restaurant is erg populair vanwege het concept met de verse vis. Om de verse vis en schaaldieren tentoon te stellen, moeten deze echter wel goed gekoeld staan. Anders bederft de vis nog voordat de gasten er zijn. Om die reden heb ik dus een scherfijs machine aangeschaft.  

Wat is een scherfijs machine?  

Een scherfijs machine is, zoals de naam al zegt, een machine die scherfijs produceert. Scherfijs is een soort schilferijs, maar dan kouder en meer bevroren. Scherfijs is dus perfect voor onze vis en schaaldieren. Het houdt de producten perfect koel gedurende de openingstijden van het restaurant. Aanvankelijk kochten we het scherfijs in bij een leverancier. Dit bleek uiteindelijk vrij kostbaar te zijn en als de leverancier problemen had met leveren, kwamen we zonder ijs te zitten. Dit is natuurlijk onacceptabel. Om die reden hebben we ervoor gekozen om een scherfijs machine aan te schaffen. Hiermee kunnen we dus zelf ons eigen scherfijs maken. Zo zijn we niet meer afhankelijk van een leverancier, maar hebben we zelf de productie in de hand. Zo’n scherfijs machine kan in 24 uur zo’n honderd kilo scherfijs produceren. Wanneer we de machine in de ochtend aanzetten, dan hebben we genoeg scherfijs voor de volgende dag. Onze scherfijs machine heb ik uiteindelijk bij Veld Koeltechniek B.V. aangeschaft. Veld Koeltechniek B.V. heeft een ontzettend breed assortiment aan horeca apparatuur. Zo verkopen zij onder andere: 

  • IJsmachines 
  • Insteekunits 
  • Koelcellen 
  • Snel koelers 
  • Gastrobuffetten 

Bij Veld Koeltechniek B.V. kon ik dus terecht voor onze scherfijs machine. Zij hebben een ontzettend breed aanbod aan machines die van zowel zoet als zout water scherfijs kunnen maken. Daarnaast verkopen ze ook nog eens machines met een verschillende inhoud. Zo zijn er grote machines, maar ook minder grote. Ik nam contact op met Veld Koeltechniek B.V. om te vragen welke machine voor ons het beste zou zijn. Ik legde het concept van ons restaurant uit en legde uit waar wij het scherfijs voor zouden gaan gebruiken. De medewerker stelde aan de hand van mijn verhaal een specifieke soort machine voor. Deze zou volgens hem perfect zijn voor ons restaurant. Deze was niet te groot en gemakkelijk in gebruik. De machine kon later die week meteen geleverd worden en werd door de bekwame medewerkers van Veld Koeltechniek B.V. ter plekke geïnstalleerd. We maken nu al een tijdje gebruik van de machine en hij doet zijn werk perfect. Elke dag hebben wij vers scherfijs dat we kunnen gebruiken om onze producten in tentoon te stellen. Het is daarbij ook nog eens goedkoper dan elke keer scherfijs inkopen bij een leverancier. 

Neem contact op met een van de productspecialisten 

Wij zijn in ieder geval erg tevreden met onze scherfijs machine van Veld Koeltechniek B.V. Heb jij ook zo’n machine nodig voor je restaurant, of vanwege een andere reden? Kijk dan op https://shop.veld.nl/nl/scherfijsmachines voor het volledige assortiment. Weet je niet zeker welke machine voor jou geschikt is? Neem dan via https://shop.veld.nl/nl/ contact op meet een van de productspecialisten. Zij kunnen je uitstekend helpen de juiste machine te kiezen. Daarnaast biedt Veld Koeltechniek B.V. ook nog eens onderhoud en reparatie aan hun machines. Dat noem ik nog eens goede service. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn