Op zoek naar tapijt in Veenendaal voor een compleet gebouw

15 December 2018

Posted in Creatief en Decoratief

Toen we een appartementencomplex in Veenendaal over konden nemen voor een aantrekkelijke prijs, hebben we geen moment getwijfeld. We zijn erg actief met de verhuur van appartementen in deze regio en hebben vooral rond Veenendaal nog nooit lang leegstand gehad. Sterker nog, we hebben gemerkt dat juist in deze regio veel meer vraag dan aanbod is. Een appartementencomplex met 46 appartementen was makkelijk te vullen, zeker omdat de contracten met alle huidige huurders opgezegd waren. We besloten het direct echt groots aan te pakken. Dus aannemers erop, alles vernieuwen en flink investeren zodat we een goede prijs konden vragen voor de verhuur. Maar al voordat de verbouwingen begonnen waren, zagen we dat bepaalde dingen nog veel groter aangepakt moesten worden. Zoals de tapijten. Het tapijt in Veenendaal was versleten, zag er vaal uit en had niet echt de uitstraling die we wilden hebben voor de mensen die we aan wilden trekken als huurders. Daarom zijn we direct op zoek gegaan naar tapijt in Veenendaal. Daarbij hadden we een aantal eisen:

  • Het moest lokaal en snel geleverd kunnen worden;
  • Goede eerlijke prijs voor een grote hoeveelheid ineens;
  • Expertise bij de verkopers op het gebied van tapijt in Veenendaal.

We gingen op zoek en kwamen er al snel achter dat Woninginrichting Van Kooten synoniem is voor tapijt in Veenendaal. Goed tapijt in Veenendaal begint bij Van Kooten: woninginrichtingvankooten.nl.

Meer dan alleen tapijt in Veenendaal

Deze aanbieder heeft het ons veel makkelijker gemaakt dan we ooit durfden te hopen. Het is niet alleen een aanbieder van tapijt in Veenendaal; Van Kooten heeft alles voor de vloeren en dat betekende dat we het materiaal voor de keukens en badkamers ook direct konden bestellen op dezelfde plek. Handig, want zo houd je alle rekeningen op één plek en weet je gewoon wie je moet hebben wanneer er problemen zijn of wanneer er nog meer geleverd moet worden. Het tapijt in Veenendaal werd overigens prima op tijd geleverd en toen al het tapijt in Veenendaal geplaatst was, zag het appartementencomplex er direct veel beter uit. Toen ook de andere vloeren gelegd waren, had het appartementencomplex de luxe uitstraling gekregen die we wilden hebben, omdat dit past bij de prijs die we voor de huur wilden vragen. Dat tapijt in Veenendaal zo makkelijk te regelen was, dat hadden we eerder moeten weten. Dat had ons veel tijd en moeite kunnen besparen op de vele andere projecten die we in deze omgeving gehad hebben namelijk.

Groots aanpakken zorgt voor lagere kosten

We hebben door de jaren heen veel kritiek gekregen op onze aanpak. We gaan namelijk altijd direct aan de slag met monteurs, aannemers en plaatselijke bedrijven om de gebouwen op te knappen voordat we ze verhuren. Dat kost geld en tijd, dat klopt zonder enige twijfel. Maar het zorgt er ook voor dat je een eerlijke huurprijs kunt vragen voor de objecten, zorgt ervoor dat de kosten voor het onderhoud veel lager komen te liggen en het is prettiger wonen voor de mensen. Zij blijven dus langer in onze appartementen, waardoor de kosten per definitie lager uitvallen. Het samenwerken met lokale winkels heeft overigens ook alleen maar voordelen. Je legt contacten, maakt een netwerk en je wilt niet weten hoeveel mensen plaatselijk informeren naar de mogelijkheden om ergens te huren. En als we eens leegstand hebben, hebben we een compleet netwerk van winkels die affiches op willen hangen zodat we binnen een paar dagen al een nieuwe huurder gevonden hebben. Al met al gewoon een kwestie van slim investeren dus.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn