Maak een afspraak bij de paragnost in Utrecht

13 December 2018

Posted in Coaching en Workshops

Wanneer een dierbaar iemand plots komt te overlijden in uw directe omgeving en u krijgt geen tijd om afscheid te nemen van hem of haar, dan kan dit een zeer zwaar verlies zijn. Wanneer iemand sterft door een ongeluk of omdat iemand plots heel ernstig ziek wordt, dan kan dit voor degene die achterblijven moeilijk te verwerken zijn. Is dit de situatie waarin u zich nu bevindt en wilt u graag antwoorden krijgen op de vragen die door uw hoofd heen spoken? Maak dan een afspraak bij de paragnost in Utrecht. Tijdens een sessie kan er door middel van verschillende zaken contact gelegd worden met de overledene. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan:

  • Naam
  • Foto
  • Voorwerp

Evelien Foks paragnost & spiritueel medium is de paragnost in Utrecht en weet als geen ander hoe zij in contact kan komen met de overledene. Al vanaf haar geboorte heeft zij de gave om in contact te treden met mensen in het hiernamaals en natuurlijk stelt zij zich graag open voor u om hier ook gebruik van te maken. Iedereen moet de kans krijgen om afscheid te nemen of om spiritueel advies te krijgen. Bij Evelien Foks bent u hiervoor dan ook aan het juiste adres.

Treed in contact dankzij de paragnost in Utrecht

Het lijkt misschien eng om contact op te nemen met iemand die is overleden, maar de ervaring van Evelien Foks leert dat dit voor de meeste mensen zeer bevrijdend kan werken. Door middel van een naam, foto of voorwerp kan Evelien contact leggen met de persoon die jij in gedachten hebt. Natuurlijk hoeft dit niet een persoon te zijn die kort daarvoor is overleden. Heeft u bijvoorbeeld een van uw ouders op een jonge leeftijd verloren en wilt u graag met hem of haar in contact treden? Ook dan kan de paragnost in Utrecht u vaak van dienst zijn. Het is dus zeker de moeite waard om eens een afspraak met haar te maken. U kunt op de website http://www.spiritueeladvies.nl/ hier meer informatie over vinden. Ook zit u op de website http://www.spiritueeladvies.nl/paragnost-utrecht/ goed voor het vinden van de contactgegevens van de paragnost in Utrecht of voor het vinden van bijvoorbeeld een psychometrie avond waar u hier voor kunt kiezen. De paragnost in Utrecht kan u introduceren in een wereld waarvan u niet wist dat deze bestond!

Ook de keuze voor een telefonisch consult

Woont u niet in de buurt van Utrecht, maar wilt u wel gebruik kunnen maken van de diensten van de paragnost in Utrecht? Dan kan dat natuurlijk alsnog. Evelien staat er namelijk ook voor open om contact te leggen over de telefoon of via Skype. Op die manier is het dus voor iedereen mogelijk om hiervoor te kiezen en daarmee het contact te leggen dat zij nodig hebben. Wilt u graag een zielenlezing of een spirituele huisreiniging? De paragnost in Utrecht kan het allemaal voor u doen! Voor ieder persoon is het belangrijk om de juiste spirituele dimensie te hebben en daar kan Evelien u bij helpen. Kom dus vandaag nog een kijkje nemen op de website en ontdek zelf wat de paragnost in Utrecht allemaal voor u kan betekenen. Ook wanneer u denkt dat dit allemaal erg zweverig is, maar u wilt het wel een kans geven! Wij kunnen u garanderen dat het zeker de moeite waard is. Neem dus snel eens contact op met de paragnost in Utrecht en u zult er versteld van staan wat zij allemaal voor u kan doen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn