Fruit op kantoor

30 November 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoeveel van jouw medewerkers eten fruit op kantoor? Het blijkt altijd weer dat dit aantal erg laag is en dat heeft verschillende oorzaken. Een reden kan bijvoorbeeld zijn dat mensen het lastig vinden om dit mee te nemen naar het werk. Dat is begrijpelijk, lang niet alle fruitsoorten zijn heel geschikt om in de tas te vervoeren, ze kneuzen bijvoorbeeld snel en zijn daardoor niet meer lekker om te eten. Een andere reden dat mensen geen fruit op kantoor eten, is dat ze het gewoon vergeten mee te nemen van huis. Niet iedereen is er goed in om de avond van tevoren alvast alles klaar te leggen wat mee moet en ‘s ochtends moet iedereen vaak snel snel alles klaarmaken om op tijd van huis te komen. Ook dat is dus een reden dat het er vaak bij blijft. Betekent dit ook meteen dat je personeel helemaal geen fruit op kantoor zou willen eten? Nee, zeker niet. Het blijkt zo te zijn dat mensen allemaal vinden dat ze dit juist eigenlijk wel zouden moeten doen, maar dat het er om bovenstaande redenen gewoon bij blijft.

Fruit op kantoor aanbieden

Je kunt je dan afvragen: zou ik als werkgever fruit op kantoor aan moeten bieden? Als je een kantine hebt waarin andere etenswaren te krijgen zijn, dan zou het sowieso een goede aanvulling zijn. Maar ook als je dit niet hebt, kan het toch goed zijn om wel een fruitschaal klaar te hebben staan. Het is echt een service naar je personeel toe en dit zal absoluut gewaardeerd worden! Je denkt misschien, als ze geen fruit op kantoor eten, dan doe ze dit waarschijnlijk thuis wel. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat dit er toch vaak bij blijft. Kom je uit het werk thuis, dan is het immers tijd voor het avondeten en er zullen maar weinigen zijn die daarna nog een appel, banaan of wat dan ook maar pakken. Toch zouden we dit met zijn allen eigenlijk wel moeten doen, we weten immers allemaal dat het belangrijk is voor ons om gezond te eten. Als werkgever heb jij er ook baat bij dat je personeel gezond eet, want hoe gezonder je medewerkers zijn, hoe minder vaak zij zich ziek melden en dat scheelt je natuurlijk in de kosten. Genoeg reden dus om fruit op kantoor aan te bieden!

Gemakkelijk geregeld

Wil jij jouw personeel fruit op kantoor aanbieden? Dan kun je dit heel eenvoudig regelen via Fruitplanet! Het werkt via hen echt heel handig, namelijk:

  • je plaatst een bestelling
  • zij brengen de eerste levering en spreken af op welke plaatsen het in het vervolg neergezet moet worden
  • bij de volgende levering controleren zij wat er nog overgebleven is en passen daar de volgende leveringen op aan

Op deze manier heb jij er als werkgever dus echt geen omkijken naar! Je weet bovendien zeker dat er fruit op kantoor komt te staan dat jouw personeel lekker vindt en dat ze ook echt graag eten! Daar komt nog als voordeel bij dat je dit kunt opgeven als loon in natura, waardoor het ook fiscaal gezien zeer aantrekkelijk is om hier gebruik van te maken! Een ander voordeel van Fruitplanet is dat zij heel veel verschillende fruitsoorten leveren, je kunt het volledige overzicht vinden op fruitplanet.nl. Naar wens kunnen er ook snackgroenten bij geleverd worden, zoals tomaatjes, komkommertjes en avocado. Het pakket kan dus echt naar wens samengesteld worden en zo perfect aansluiten op jullie voorkeuren. Fruit op kantoor nuttigen kan op deze manier dus heel erg gemakkelijk en ook nog eens heel voordelig!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn