Kleuren combineren in kleding wordt steeds makkelijker

30 November 2018

Posted in Coaching en Workshops

Kleuren combineren in kleding is niet voor iedereen weggelegd. Mensen vervallen vaak in de veilige opties, zoals zwart op zwart of een spijkerbroek met een gekleurd t-shirt. Anderen die het wel proberen combineren vaak kleuren die niet goed bij elkaar passen. Unico Jouw Stijl en Kleur heeft hier een goede oplossing voor bedacht: middels een kleur- en contrastanalyse leer je alles over kleuren combineren in kleding en de stijlen die je kan toepassen. Hiermee ga je niet alleen zelfverzekerd over straat, maar steel je ook de show bij een feestje of vergadering. Onze stylisten kunnen bij iedere gelegenheid hulp bieden en zorgen dat het combineren van kleuren geen probleem meer is voor jou. Wij helpen bij:

  • Kleuren combineren in kleding
  • Image coaching
  • Stijlcoaching

Analyse helpt bij kleuren combineren in kleding

Deze kleurenanalyse is goed voor mensen die niet goed zijn in kleuren combineren in kleding. In de analyse leer je welke kleuren goed passen bij jouw huid, haar en ogen. Ook dit zijn namelijk dingen waar je rekening mee moet houden bij het kleuren combineren in kleding. Welke dingen laten je stralen en welke accentueren juist meer dan je zou willen? Dit bepalen wij met behulp van effen doeken in verschillende kleuren, zodat wij precies kunnen bepalen welk type kleuren bij jou past:

  • Warm
  • Koel
  • Helder
  • Gedempt

Na de analyse ontvang je een kleurenkaart of kleurenwaaier met jouw persoonlijke kleuren, gebaseerd op bovenstaande factoren. De eerste stap in het kleuren combineren in kleding is gezet. Maar kun je daarmee ook alles combineren en past ook alles bij je? Hiervoor kijken wij weer naar het contrast in je gezicht. Hoge contrasten, zoals donker haar en een lichte huid, geven je bijvoorbeeld de mogelijkheid om grote contrasten te gebruiken in je kleding. Minder contrast geeft automatisch ook minder contrast in de combinaties. Met alle hulpmiddelen die wij bieden, leer jij kleuren combineren in kleding. Om het helemaal af te maken kijken wij ook nog naar je karakter. Wie jij bent en wat jou karakteriseert spelen een grote rol in het gebruik van kleuren en stijlen in je kleding. Van daaruit laat jij dé eerste indruk achter bij jouw bezigheden van die dag en zal iedereen in een oogopslag zien wat ze aan jou hebben. Daarnaast zal jouw zelfvertrouwen een enorme boost krijgen. Twee vliegen in een klap en een goede win-win situatie!

Schakel Unico Jouw Stijl en Kleur in

Uncio Jouw Stijl en Kleur. Een bedrijf dat weet hoe kleuren te combineren in kleding. Unico is het Portugese woord voor uniek en dat is wat wij willen dat jij uitstraalt aan het einde van de dag. Zichtbaar zijn in je omgeving en daarbij je kleding combineren met jouw persoonlijkheid en innerlijke kwaliteit. Wij zorgen dat dit mogelijk wordt. En dat kun je bereiken door kleuren te combineren die bij jou passen en waarmee jij jezelf uitstraalt. Het is belangrijk dat je communiceert met je kleden. Mensen gaan af op een eerste indruk die jij achterlaat: je kleding en de rest van je uiterlijk. Dat betekent dat je kleding de belangrijkste basis is wanneer jij bijvoorbeeld gaat solliciteren, naar een feestje gaat of naar je werk. Nieuwe contacten, maar ook de oude contacten, zullen na onze hulp precies weten wat zij aan je hebben. Kijk voor meer mogelijkheden bij Unico Jouw Stijl en Kleur op jouwstijlenkleur.nl. Gelijk een afspraak maken voor hulp bij het kleuren combineren in kleding?  Vul dan het contactformulier op de website in, laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn